Водачът в класирането във Формула 1 Шарл Леклер декларира, че

...
Водачът в класирането във Формула 1 Шарл Леклер декларира, че
Коментари Харесай

Без паника при Льоклер, независимо от темпото на Ред Бул

Водачът в класирането във Формула 1 Шарл Леклер заявява, че не се тормози от скоростта на Ред Бул, донесла успехите на Макс Верстапен в последните две надпревари на “Имола” и в Маями.

В Щатите водачът на Ферари започва от първа позиция, само че единствено след 9 обиколки международният първенец го догони и го изпревари, а след финала Макс изясни, че е бил по-бърз от Шарл още първоначално, само че е изчакал търпеливо да се появят първите проблеми в работата с гумите при Леклер, с цел да го нападна.

“Изобщо не съм обезпокоен - съобщи водачът от Монако. - Факт е, че в Ред Бул непрекъснато усъвършенстват автомобила и представянето си. Мисля, че всички бяхме наясно, че това ще се случи. Ред Бул са доста мощен тим, ние знаем това, тук няма изненада.”

Шарл даде да се разбере, че чака Ферари да отговори на Ред Бул, освен това още този уикенд в Гран При на Испания, за която F1-75 би трябвало да получи първия си огромен пакет усъвършенствания.

“Уверен съм във опциите на Ферари и съм сигурен, че подобренията по колата ще ни върнат на върха. Работим добре, работихме доста добре в последните няколко години, с цел да сме още веднъж първи, уповавам се, че тези промени ще ни оказват помощ още веднъж да се борим с Ред Бул”, добави Леклер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР