Водачът, причинил катастрофата с 9 коли в центъра на София

...
Водачът, причинил катастрофата с 9 коли в центъра на София
Коментари Харесай

Разкриха причината за катастрофата с 9 коли в София

Водачът, предизвикал злополуката с 9 коли в центъра на София във вторник, е получил епилептичен пристъп. Вследствие на пристъпа, мускулите му се стягат и той натиска педала за газта. Така, откакто удря колата пред него, следват удари в още 7 коли. В една от тях са пътували жена с двете й деца. Едно от тях е с травма, а другото - 7-годишно момченце, е със строшен крайник. Това изясни някогашният шеф на “Пътна полиция ” Тенчо Тенев.

Жители на региона споделят, че постоянно се случват сходни произшествия, като позволяват, че светофарната мрежа е повода за тях. 

“Не би било лошо да се направи опит от Столична община, в който да се включат тези " умни " светофари за седмица и да се види какво ще е положението на придвижването ”, предложи Тенев.

Припомняме, че светофарите с броячи бяха спрени на територията на града.

Тенев поучава водачите да карат със съобразена с придвижването скорост и да съблюдават отдалеченост, тъй като пътищата са почистени и обработени, само че остават мокри, което е причина за катастрофи, инфорвира " Нова ". Освен това напомни - водачите да слагат предпазните си колани, а децата да бъдат в столчета.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР