Водачът на листата за общински съветници на ИТН – КюстендилМилен

...
Водачът на листата за общински съветници на ИТН – КюстендилМилен
Коментари Харесай

ИТН откриха официално предизборната си кампания в областта

Водачът на листата за общински съветници на Има Такъв Народ – КюстендилМилен Георгиев, регионалният ръководител Снажанка Траянска,кандидати за общински съветници,кандидати за кметове на общини и кметства откриха публично предизборната акция на партията в региона.



" Вие ни познавате, ние сме положителни, почтени, виновни и работим транспарантно " - по този начин се показаха в един глас претендентите за общински съветници от Има Такъв Народ.


По остарял български обичайПП „ ИТН “ – Кюстендил откри предизборната си акция с питка и меди с пожелания за още по-добри резултати на локалните избори на 29 октомври.Общинският ръководител Милен Георгиев гръмна и бутилка шампанско за шанс на претендентите.



„ Днес откриваме акцията си с доста високи упования, не си слагаме избрани цели, тъй като те могат да бъдат и надминати. Кампанията ни ще бъде напълно позитивна, що се отнася до листата ни тя е разнообразна – с хора, които са експерти в разнообразни сфери и специалности “, заявиводачът на листат за общински съветници на ИТН- Кюстендил, Милен Георгиев.
По отношение на цели им, той е безапелационен,че няма сфера в общината, в която да няма какво да се направи.

„ Конкретно за общината за нас е значимо да се развива земеделието и то в международна големина, както в миналото сме били овощната градина на България, по този начин да бъдем и за в бъдеще. Следващото нещо, с което Кюстендил е прочут още от вековете, е минералната вода и балнеотуризма. Нещо, което доста други претенденти са го заявявали, само че в следствие не са създали нищо в тази посока. Имаме един продаден хотел, който можеше да има друга орис. Трима от листата сме учили балнеология, тъй че знаем тъкмо какво би трябвало да се направи “, сподели ощеМилен Георгие
Областният координатор на Политическа партия „ ИТН “ – Кюстенди, Снежанка Траянска коментиразащо не издигат претендент за кмет на община Кюстендил.


„ Ще отговоря с едно изречение, тъй като по тематиката се спекулираше доста. Ние сме реалисти. Това, което ще създадем в бъдеще като част от общинския съвет е да бъдем градивни. Ще даваме оферти и ще даваме публичност на тези оферти, с цел да може останалите общински съветници да нямат очи да не ги гласоподават. И в това време ще даваме публичност на това, което се случва в Общинския съвет. Обещаваме Ви, че ние ще го вършим “, сподели Снежанка Траянска.


Сред присъстващите на откриването на предизборната акция бе и претендентът за кмет на село Коняво Марияна Александрова. Тя е живее в селото от близо 60 години, била е два мандата кмет на Коняво.

„ Кандидат съм за трети следващ път за кмет. 12 години чаках да се случи някои неща и тъй като говорехме за цели – най-големият за мен персонално и за хората от селото е канализацията и водоснабдяването. 12 години при подготвен план, 3 години го правихме с доста хора и с Община Кюстендил, не стартира да се осъществя. По гледище на доста хора от селото взех решение да се кандидатирам, с цел да продължим тази активност. За да може водата, която Коняво я има и я дава на Копиловци, Кюстендил, и останалата част от трите водоизточника тече в реката, да я употребяват хората. Не да тече в земята, тъй като тръбите са от 1938 година Това е най-важното, което желая да направя за Коняво. Ще работя с хората от селото и това, което постоянно съм казвала, ще го повторя – всички дружно можем повече. Другото, което ми е доста значимо е нашето завещание – децата ни, които сега няма какво да вършат в селото. Има места – общинска благосъстоятелност, и други места, където има какво да се построи и да се направи “, съобщи и претендентът за кмет на село Коняво от Има Такъв Народ – Марияна Александрова.


На откриването на предизборната акция на ИТН- Кюстендил, участваха и претендентите за кметове на Дупница и Сапарева баня – Катя Димитрова и Димитър Джоргов.


„ С времето разбрахте, че ние сме напълно разнообразни от другите. Хората в нашата община и общини, ни познават като положителни, транспарантни, идейни. Така че гласувайте за общински съветници на ИТН- Кюстендил, с номер 21, с цел да можем да работим дружно с хората, за тях и ние сме с тях “, прикани Милен Георгиев.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР