Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще

...
Водачът на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел ще
Коментари Харесай

Мария Габриел ще посети област Хасково

Водачът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Мария Габриел ще посети през днешния ден, 3 май 2019 година (петък), област Хасково.

В 11.00 часа Мария Габриел ще беседва с кмета на община Любимец инж. Анастас Анастасов. В диалозите ще вземат участие регионалният координатор на ГЕРБ-Хасково Делян Добрев, народните представители доктор Георги Станков, Евгения Ангелова и Митко Полихронов. Гостите ще прегледат строящия се нов Младежки дом в Любимец и реновираната Специализирана болница за рехабилитация в града. В 13.30 часа Габриел ще бъде посетител на кмета на община Свиленград инж. Георги Манолов.

Тук тя ще беседва с екипа, който работи към този момент повече от 10 години по европейски планове и стратегии, и с помощта на който в Свиленград са направени огромни инвестици с евросредства. В 15.00 часа лидерът на листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили ще посети Харманли. Там по покана на кмета Мария Киркова ще бъдат прегледани някои от обектите-символи на Харманли, които следва да бъдат възобновени - Гърбавият мост и местността Извора на Белоногата. В 16.30 часа Мария Габриел и народните представители ще посетят ОУ " Шандор Петьофи " и ДГ " Слънце " в Хасково.

Двата обекта са част от план по стратегия Региони в напредък, с помощта на който в Хасково бяха реновирани учебни здания и детски градини. По-късно Мария Габриел ще посети най-големия хасковски квартал " Орфей ", където са санирани по Националната стратегия за енергийна успеваемост десетки блокове. В 18.00 часа тя ще посети изложбата „ Творчество без граници “ и ще взе участие в награждаването на участниците в 10-ти юбилеен конкурс, проведен с нейна поддръжка.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР