Водачът на листата на “БСП за България“ в 24 МИР

...
Водачът на листата на “БСП за България“ в 24 МИР
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Благодарение на БСП пенсиите се повишиха, детските градини са безплатни, а майчинството се увеличи на 710 лв.


Водачът на листата на “БСП за България “ в 24 МИР София Георги Свиленски, дружно с претенденти за народни представители от столичния изборен регион, се срещнаха с актива от районната организация на БСП-Слатина.
Акцент бе подложен върху социално-икономическите ограничения, които са факт с помощта на присъединяване на Българска социалистическа партия в последното постоянно държавно управление. „ За 7 месеца успяхме да осигурим безвъзмездни детски градини и ясли, втората година от майчинството се усили на 710 лева, увеличихме детските надбавки. В стопанската система - станахме по растеж на промишленото произвеждане в Европа и четвърто място по напредък на Брутният вътрешен продукт в Европейски Съюз “, посочи Свиленски пред присъстващите. Той уточни и приносът на левицата за възрастните хора, а точно фрапантното нарастване на пенсиите.
По време на срещата социалистите показаха и ограниченията, за които Българска социалистическа партия ще се бори, в случай че бъде част от едно бъдещо постоянно ръководство на страната, като безвъзмездни учебници до 12 клас, безвъзмездни медикаменти за деца до 14 години, увеличение на минималната работна заплата на 850 лева и преизчисляване на пенсиите. />
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР