Водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ – СДС за 1

...
Водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ – СДС за 1
Коментари Харесай

С хъс за победа! ПП ГЕРБ Благоевград регистрираха кандидат-депутатската си листа за участие в 48-ото НС

Водачът на кандидат-депутатската листа на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за 1 МИР – Благоевград Росен Желязков и регионалният координатор на партията, дружно с претендент – депутати и членове на предизборния щаб, записаха листата на обединението в Районна изборна комисия – Благоевград.

Днес към 12 часа всички дойдоха пред РИК и обявиха готовността си да работят по този начин, че да имат повече представители в 48-ото национално заседание. Водачът

Росен Желязкова съобщи, че листата на ГЕРБ – Съюз на демократичните сили разкрива желанието на обединението за оптимално посланичество във всички общини в региона. Този път Благоевград има действителния късмет да има представител в Народно събрание,в листата второто място бе отредено за някогашния шеф на ВиК Росица Димитрова, която е окуражена да осъществя сериозен преференциален резултат и към този момент работи интензивно.

Активизиране на активността на Политическа партия ГЕРБ се вижда и в останалите общински структури, всяка от които се стреми да има собствен представител в Народното събрание. В 22 членната листа участват както познати политици, взели участие във всяка предизборна акция, като кандидат-депутати, по този начин и напълно нови лица, даващи поръчка за съществено показване в идната предизборна борба.

Традиционно последното 22-ро място е за отличника в преференциите Стефан Апостолов, който незабавно след регистрацията на листата написа във Фейсбука си:

„ Приятели, през днешния ден регистрирахме листата на коалиция ГЕРБ – Съюз на демократичните сили за идните избори за народни представители, които ще се проведат на 2 октомври!

В листата още веднъж си избрах да бъда на последното 122-ро място. Вярвам, че и на тези избори дружно ще покажем, че когато сме сплоти, сме мощни!

Много сме, мощни сме! “

Областният координатор на ГЕРБ Андрей Новаков съобщи, че Стефан Апостолов се е популяризирал с високата си персонална поддръжка и с огромна известност в цялата област и че е признателен за това,че Апостолов е влезнал за следващ път в листата на ГЕРБ от гражданската квота.

Сигурни в положителното си показване са и петричани, чийто претендент народен представител Костадин Стойков към този момент е добре прочут за съгражданите си. Амбицирани са и герберите в Сандански, чийто претендент е някогашния ръководител на ОБС Георги Георгиев. В Банско Александър Мацурев, който на последните избори не съумя да влезе в Народното събрание, този път работи още по интензивно. Така, че се чака на тези избори ГЕРБ да излязат доста напред в резултата си, съпоставен с предишните избори.
П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР