Водачът на ГЕРБ - СДС Христо Терзийски и кандидатите от

...
Водачът на ГЕРБ - СДС Христо Терзийски и кандидатите от
Коментари Харесай

Водачът Христо Терзийски и кандидатите от листата уважиха церемонията за 145 г. от Освобождението

Водачът на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Христо Терзийски и претендентите от листата почетоха тържествената гала по случай 145 години от Освобождението на страната ни, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

Въпреки дъждовното време, стотици кюстендилци се стекоха на Арката, пред паметника на Булаир, където сведоха глави и резервираха минута безмълвие в памет на всички знайни и незнайни герои. Своята респект отдадоха и претендентите от листата Михаела Крумова, Елка Лукарска, Десислава Александрова, Любомир Георгиев и Иван Каназирски, дружно с лидера Христо Терзийски, регионалния координатор Даниел Данчев, съветници и членове на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили.

Честването стартира с издигането на българския трикольор и под звуците на националния ни химн. За празнично въодушевление девойките, участнички в състезанието “Кюстендилска пролет ”, раздадоха стотици дребни трибагреници.

С исторически подиуми, изпълнени с доста прочувствен и партриотичен заряд, възпитаници от Кюстендил пресъздадоха моменти от Освобождение на страната ни.

След което стотиците поданици и посетители на града сервираха Венци и цветя пред паметника на Булаир.

С поднасяне на венци и цветя пред паметната плоча на опълченците от Дупница, взели участие в боевете на Шипка, стартира честването на Националния празник Трети март в град Дупница.

Венец поставиха и претендентите от ГЕРБ - Съюз на демократичните сили Даниел Александров и Радослава Чеканска.

Дъждовното време не спря десетки дупничани да излязат и отдадат заслуженото за Освобождението на България от 5-вековно османско иго. Кметът инж.Методи Чимев и заместникът му Крум Милев, ръководителят на Общински съвет Костадин Костадинов и съветникът Йордан Йорданов, читалища и жители сведоха глави пред паметната плоча.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР