Водач на луксозен автомобил Ауди е хванат в сериозно нарушение

...
Водач на луксозен автомобил Ауди е хванат в сериозно нарушение
Коментари Харесай

Цяла София проклина този наглец с лъскаво "Ауди" с полицейски стикер СНИМКА


Водач на първокласен автомобил Ауди е заловен в съществено нарушаване на закона, паркирайки на тротоара в квартал Стрелбище. Кадър от нарушаването му е оповестен в обществените мрежи и бързо се популяризира измежду потребителите.

Не закъсняха и много мнения предлагащи по какъв начин да се „ възпита “ лидерът, като включваха надиране с пирони или ключ, както и намаляване на гумите. Разбира се имаше и по-драстични оферти за вреди по колата, а даже и по водача…

Свидетели потвърдиха, че водачът постоянно паркира по този метод и пречи на пешеходците и майките с колички да минават свободно.

По-любопитно е съществуването на стикер на полицията на предното стъкло, а какво се знае не малко служители на реда употребяват този прийом, с цел да не заплащат за синя зона или да не бъдат глобени за друго нарушаване.

Според закона слагането на подобен стикер също съставлява нарушаване, а само разрешените са за застраховката Гражданско отделение, обзор и до скоро винетка.

Все още не е ясно дали притежателят на немската лимузина е чиновник на вътрешното министерство или стикерът е подложен „ просто по този начин “. Още по-любопитно е, че жители няколко пъти са подавали сигнал до институциите за нарушаването му, само че все още няма никакъв резултат.

Очаква се виновните институции да вземат ограничения, а в противоположен случай се демонстрира, че има хора над законите, разясняват всеобщо обявата.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР