Внушителна по размери наркооранжерия е разкрита в Бойчиновци, съобщи БНТ.

...
Внушителна по размери наркооранжерия е разкрита в Бойчиновци, съобщи БНТ.
Коментари Харесай

Разкриха голяма наркооранжерия в Бойчиновци

Внушителна по размери наркооранжерия е разкрита в Бойчиновци, заяви Българска национална телевизия. Операцията е извършена от криминалисти на ОДМВР-Монтана и сътрудниците им от Участък Бойчиновци под управлението на прокуратурата.

" На територията на град Бойчиновци е открита противозаконна лаборатория за произвеждане на канабис. В самата лаборатория се откриха и взеха общо 600 растения, които са с доста добре построена апаратура. Намериха се към 13 кг суха тревна маса, към 52 кг бяха зелена тревна маса, още 75 г беше също суха тревна маса. Имаме обвинен ", съобщи шефът на полицията в Монтана старши комисар Пламен Томов.

" Образувано е досъдебно произвеждане. Делото се следи от окръжната прокуратура на Монтана ", сподели окръжният прокурор Росен Петков.

" Съответните протоколи, с които са конфискувани наркотичните субстанции и оборудването, неотложно са импортирани в Окръжен съд Монтана с настояването за тяхното утвърждение, с оглед продължение на следствието ", добави наблюдаващият прокурор Лили Илиева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР