Внушават се неверни неща, които поставят под риск цялата система

...
Внушават се неверни неща, които поставят под риск цялата система
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Не искам да си представя какво би станало, ако аз бях арестувал Станишев

Внушават се погрешни неща, които слагат под риск цялата система на финансите. Това сподели при започване на конференцията в централата на ГЕРБ някогашният финансов министър Владислав Горанов. В МФ постъпва сигнал от съдружници на господин Божков през 2019 година, че не се заплащат всички дължими данъъци и такси. Аз като финансов министър по това време отправям този сигнал до АДФИ, с цел да откри обстоятелствата. На 28 януари първите данни са налице и АДФИ излиза. Тогава имаше и конференция на шефа на АДФИ. Този отчет се намира в архивите на АДФИ и МФ, добави Горанов.

За втория отчет Асен Василев разпорежда нова ревизия на АДФИ. Опитът на висши държавни ръководители, членове на изпълнителната власт по противозаконен метод да се разправят с политическата съпротива не са възможни. Това съобщи още някогашният финансов министър.

Преди да стигнем до политическите оценки, дано поговорим още по технологията, тъй като е значима, сподели Томислав Дончев. Ако арест на водача на опозицията е по свидетелства на присъстващи разпореден от министър-председателя, това е индикатор за властнически трендове.

Погледнете показанията на Кирил Петков, който циркулира в медиите. Там се навързват несъвместими неща. Да накараш АДФИ да ревизира Агенцията за одит на европейските средства. Това е като да се срешеш с четка за зъби - не, че не е допустимо, само че е неловко. Част от казаното от Кирил Петков не дава отговор на истината, меко казано. Например, че 90 % от търговете били с един участник. Това е нелепост, възмути се Дончев.

Един към този момент действителен отчет се посуква с фиктивен отчет и като резултат министър-председателят и министър на вътрешните работи се вземат решение да арестуват водача на опозицията.

Щетите върху институциите и вредите върху правото, като част от правата на човек. Това съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

Очевидно не живеем в правова страна откакто по улиците няма тълпи от правозащитници, по-късно, което беше направено от Рашковото Министерство на вътрешните работи. Как е допустимо Рашковото Министерство на вътрешните работи да популяризира изцяло погрешни прессъобщения - за 120 случая на обири на евросредства, за претърсвания на доста адреси.

Това аматьорско държавно управление отпред с Кирил Петков и Бойко Рашков, взе участие и Асен василев с цялата стъкмистика, която е направил с отчетите. Българите оцениха тези дейности - 60 % от българите оцениха неуспеха на Рашковото Министерство на вътрешните работи.

В кашата от изказвания и конференции, които се организираха през последната седмица, доста неща, които бяха нескрито не се видяха. Това сподели Тома Биков. По предписание на министър-председателя беше задържан водача на най-голямата опозиционна партия. Те дължат отговор за това ко носи отговорност за това, което се случи. То слага под подозрение дали България е правова страна и слага въпроса дали България е европейска страна, тъй като в Европейски Съюз няма други с изключение на правови страни. И това слага под въпрос европейската вероятност.

След предишния ччетвъртък всеки може да арестува всеки, казвайки, че е очевидец на нещо, което не есвидетел.
Въ втроник тук беше посланика на Украйна и ние дадохме цялостна поддръжка за Украйна. И казахме, че в случай че държавното управление внесе такова искане в Народното събрание, ние ще я подкрепим. След това потвърдихме този ангажимент и пред президента Порошенко. Искам да кажа, че по тази тематика влезе ли в Народното събрание ние ще ги подкрепим. Нашата евроатлантическа линия е непоколебима. За разлика от всякакви Христовци, Атанасовци, които разрушават правовата страна, главните й системи. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Не желая да си показва какво би станало, в случай че аз бях арестувал Станишев. Помните ли, когато беше се изгубил един конфиденциален отчет - аз отидох в съда като очевидец, с цел да обясня, че при сключване на милиони документи, може да се случи сходен пропуск. А сегашният министър председател е очевидец на човек, глобен по листата " Магнитски ". Ако нашата правосъдна система и нямаме доверие, Департамента какво споделя, финансовия.
Това държавно управление не става - в този момент се готвят да откранат зърното, откраднаха газа. Значи тези хора не се майтапят - Асен Василев ги заплаши.

Толкова беше неочакван този арест, свариха ме на масата, с децата. Претършуваха всичко, започнаха от кухнята - дивани, чини, тенджери. Оттам по двора - всичко пред детето се случва. Оттам, където дремя - облекла, чорапи. Никога не съм имал златни кюлчета, в никакъв случай. Никога Горанов не ми е донасял пари, в никакъв случай.
Оттам, отново през двора в по-високата къща - от гаража, мазетата, по етажите, до таванското, надолу, отново в двора. И не могат да намерят нещо да покажат, бележници, каквото имаше - всичко. И най-после подписват протокол за изземване и претършуване. И пишат - не се намират, не се намират, не се намират. Двадесет души, всичко живо тършува. Взели поемни лица от Симеоново, курсанти. Аз треперех да не ми подмятат нещо.

И аз го ударих на молба - да пуснат колата и да ме арестуват, с цел да не стане пердах, в демократичната страна. Приемам, че извършват заповеди, само че пред детето не трябваше д аправят тези работи. Причината е ясна - тези отчети, всичк отова е от месеци. От обединението ми споделиха, че когато Петков им споделил, че по този начин или другояче ще се върви на избори, карцерът мум трябвал за предизборната акция - " Виждате ли, аз арестувах Бойко ". 24 часа не пристигна един човек да ме разпита, а сякаш беше по необходимост.

Тотална вреда във всяка една сфера и по половин милиард заеми всяка седмица. Три пъти по-високи лихви заплащат българите. В една сфера кажете, в която сте видели усъвършенстване - битове престъпност, обири, убийства. И споделят - би трябвало да те арестуваме. Аз чух по какъв начин на ръководещият интервенцията му споделиха в телефона - " Изведете го пред медиите с белезници ". И Канна Рачева извън. Това е цялата работа - да ни развеждат като маймуни.

На въпрос за замесването на две български европрокурорки, Тодора Георгиева е била изпратена по ваше време в Европейската прокуратура, Борисов сподели, че ние в никакъв случай не сме се месили в този избор.

Благодаря на Манфред Вебер и на сътрудниците за декларацията в Екологичен потенциал. Мисията, която беше на двамата евродепутати - тя не е приятелско посещаване. Европейската процедура е, когато един сериозен човек приказва той би трябвало да е уверен с очите си. Те не могат да ни дадат отбрана по този начин, както го вършат българските управници, сподели Борисов.

Мина една година откогато не сме във властта - къде са милиардите, които сякаш се крадели, попита риторично водачът на ГЕРБ.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР