Внукът на руската поп икона Алла Пугачова, който е певец

...
Внукът на руската поп икона Алла Пугачова, който е певец
Коментари Харесай

Как внукът на Алла Пугачова избяга от войната?

Внукът на съветската поп икона Алла Пугачова, който е артист и музикант, обезверено се пробва да рестартира кариерата си в Съединени американски щати.

33-годишният мъж се озова там, откакто избяга от Русия пешком, с цел да се отърве от военната готовност.

Преди да опита да възобнови кариерата си в Америка, той разгласи, че е подготвен да се откаже от звездното си семейство, единствено и единствено да не е в сянката на баба си. Причината е, че по-голямата част от руснаците считат, че триумфът му се дължи на обичаната от всички Алла Пугачова.

В Съединени американски щати обаче глезеният ѝ внук попадна в много необикновена обстановка. Последният му концерт в Лос Анджелис беше пред аудитория от 500 души, която пристигна особено поради него. Безспорен триумф, тъй като до момента най-големите му изяви бяха като подгряващ реализатор на концерти на американски групи в Русия, написа " 24 часа ".

Пресняков е роден на 21 май 1991 година в Лондон и е наследник на артиста Владимир Пресняков, който бе женен за дъщерята на Алла Пугачова – Кристина Орбакайте. Освен с музика, той се занимава с актьорско майсторство и развива разнообразни бизнеси. Със започването на войната против Украйна Никита реши да последва образеца на баба си, бягайки от страната. Впоследствие стана ясно, че се е решил на тази стъпка, откакто получил повиквателна, с цел да отиде на фронта.

В съветските медии тогава бе публикувана информация, че по този метод Кремъл се пробва да накаже звездната му баба, защото тя обществено разкритикува военните дейности на Путин. На 18 септември 2022 година Алла Пугачова прикани Министерството на правораздаването да я разгласи за чуждестранен сътрудник след брачна половинка ѝ Максим Галкин, който поради позицията си се снабди с този юридически статут два дни по-рано. След това двамата се откриха в Израел, като към момента се пробват да продадат някои от парцелите си в Русия.

Според първите известия мобилизацията е заварила Никита Пресняков на сцената. Той бил отведен от подготовка в Московския недодялан спектакъл от чиновници на военната работа. Оттам бързо опровергаха това, а по-късно обявата изчезна от уеб страницата на “Пети канал ”. Малко по-късно самият внук на Пугачова написа в Telegram, че известията за неговата готовност са подправени.

Скоро по-късно обаче стана ясно, че той е напуснал Русия дружно със брачната половинка си Альона Краснова, пресичайки границата в Ивангород пешком. По този метод е избегнал опашките на контролно-пропускателния пункт за коли. Тези, които избират този метод, нормално вземат такси до границата, пресичат моста пешком и по-късно се трансферират на друго такси. Направил го е без проблем, тъй като има литовско поданство и не му е била нужна виза. Малко по-късно се откри, че Никита към този момент живее в Съединени американски щати при майка си Кристина Орбакайте. В момента тя е омъжена за американски предприемач от съветски генезис.

Няколко месеца по-късно стана известно, че страда от параноя, с която бе обяснено светкавичното му изгубване, с цел да избегне службата на фронта. Самият той подсилвал тази версия, разказвайки, че е преследван и колата му може да бъде взривена. В края на предходната година лекари откриха, че той има голям брой полипи в жлъчния мехур. Певецът призна, че те не могат да бъдат излекувани, само че растежът може елементарно да се управлява посредством съблюдаване на диета. “В противоположен случай ще би трябвало да изрежат жлъчката ми и по-късно да пребивавам без нея ”, показа Никита.

Разбира се, в някои съветски медии незабавно се появиха подозрения, че това е единствено предлог, за да не бъде мобилизиран. Негативният му имидж става още по-неприятен за руснаците заради обстоятелството, че преди да възобнови музикалната си кариера, той е живеел като плебей на лукса. Снимките в профила му в " Инстаграм " издават, че Никита обича да посещава разнообразни екзотични дестинации, да върви на скално катерене, да кара минибайкове в пустинята или да си поставя червило, с цел да наподобява провокативно и да забавлява почитателите си. Любопитното е, че неотдавна дружно със брачната половинка си той участва на концерт на Земфира в Съединени американски щати, която също е оповестена за задграничен сътрудник, и по този метод затвърдиха позицията си против Русия.

Малко преди този момент по време на почивка двойката се причисли към огромно празненство в първокласна къща с басейн и доста хора, а за настроението им се грижеше групата Little Big. Тя също е неразрешена в Русия поради скандалното държание на членовете ѝ, спорните им видеоклипове и музика.

Този жест незабавно бе пояснен от почитателите на Краснова и Пресняков като знак, че те са срещу действията на Кремъл в Украйна. Макар че двамата са съидейници и са двойка от доста от дълго време, те подписаха брак едвам през 2017 година Альона е щерка на прочут съветски предприемач и в Русия се изявяваше като фотомодел. Самата женитба провокира същински възторг в страната, а на празненството Алла Пугачова подари вила на младото семейство.

Днес обаче той е заставен да живее в дома на Кристина Орбакайте и в непозната страна да потърси своята американска фантазия.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР