Внук, обхванат от изтощителен навик към наркотиците, заплаши баба си,

...
Внук, обхванат от изтощителен навик към наркотиците, заплаши баба си,
Коментари Харесай

Жесток бандит, който открадна от собствената си баба, за да храни хероин и да се справи с пристрастяването към крек, е вкаран в затвора

Внук, обзет от уморителен табиет към опиатите, заплаши баба си, преди принудително да открадне £60, откакто тя отхвърли да му даде пари.

Употребяващият опиати Гавин Томас, на 37 години, който е привързан към хероина и крек кокаина, е бил отседнал при баба си и дядо си в дома им в Caerau, Maesteg, Уелс, и непрестанно ги е карал да му дават пари. Той изискал от баба си £40 в брой, само че два дни по-късно изискал още пари от нея.

Изслушване за присъдата в Кралския съд в Кардиф в сряда (15 май) разбра, че Томас изискал от баба си £60 на 12 март. Но когато тя отказала, се сподели, че той се е доближил до лицето на баба си преди като пъхна ръката си в джоба й и я раздра гневно, до момента в който не получи достъп до парите.

Томас от Brynglas Terrace беше задържан на 6 април, откакто още веднъж се опита да принуди възрастните си родственици за повече пари, до момента в който беше под въздействието на опиати и алкохол. По време на ареста си той споделил на дядо си " Ще го изпуснеш ли дядо? ". По-к...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР