Внучката на Тодор Колев си провали кариерата в Лондон и

...
Внучката на Тодор Колев си провали кариерата в Лондон и
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев живее от подаяния в Лондон! Теодора стана циркаджийка по фестивали

Внучката на Тодор Колев си провали кариерата в Лондон и живее от подаяния съвсем като улична актриса, разбра HotArena.

По-малко от година откакто напусна Българи, с цел да става международна звезда, младата Теодора Кулева може да се похвали, че от актриса е станала циркаджийка. Единствената й работа сега е да върти обръч по поляните и да взе участие в треторазредни пърформанси.

Вироглавата Теди изостави подготвена кариера у нас, с цел да гони международна популярност, само че все още наподобява, че е останала с пръст в уста. От месеци момичето се устоя със съмнителни задължения по-скоро като аниматорка, с каквито са цялостни всички огромни хотелски комплекси, в сравнение с като професионална актриса, каквато е по обучение и трудов стаж, писа „ Уикенд “.

Вместо да употребява умения от НАТФИЗ, тя опира до наученото от тренировките по художествена гимнастика в далечното минало, когато се е занимавала с този спорт. Основната работа на 27-годишната българка в Лондон е да върти обръч и да демонстрира с него номера. Говори се, че постоянно го прави навън, събирайки подаяния като улична актриса.

Това става месеци, откакто напусна най-успешния сериал в България „ Откраднат живот “, където Теди играеше една от централните функции. Тя се реалокира в Лондон предходната есен, с цел да се омъжи за англичанина Джоузеф, който също е артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР