Внучката на Тодор Колев окончателно е изоставила всички ангажименти като

...
Внучката на Тодор Колев окончателно е изоставила всички ангажименти като
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев заряза актьорството заради цирка

Внучката на Тодор Колев дефинитивно е изоставила всички задължения като трагична актриса, за каквато е учила, и се е отдала на цирка. Теодора Кулева е почнала работа в цирково учебно заведение. Тя е станала инструктор по танци с обръч – обичаното й занятие, с което си изкарва хляба към този момент две години.

От декември предходната година младата Теодора, която има бебе на няколко месеца, се прехранва с уроци по танци в цирка. Това не е някой от известните родни циркове, а частна организация на млади актьори като самата нея, които вършат представления и в това време оферират курсове, в които преподават своите умения на всички искащи да ги научат, без ограничавания във възрастта. Теди е поела уроците само че „ нападка хуп денс ” или танци с обръч. Отначало те са били единствено онлайн, с повдигането на ограниченията против Ковид-19 младата жена към този момент приема възпитаници и в цирковото учебно заведение. Според нея, танците й с обръч са за намаляване и стягане без „ скучен фитнес ”. „ Супер е за тялото и душата ”, твърди внучката на Тодор Колев.

Известно е, че тя имаше прелестна актьорска кариера в България и централна роля в „ Откраднат живот ”. През лятото на 2018 година обаче напусна продукцията и отпътува за Англия, където се омъжи за своя обичан Джо Гууд. Младият мъж също като Теди е актьор, само че очевидно нещата на двойката не са потръгнали добре в Лондон, тъй като малко откакто булката забременя, фамилията дойде в България. Бебето ще стане на годинка през пролетта, а майка му и баща му май считат най-малко към този момент да поостанат в София.

Теодора, несъмнено, би могла да се възползва от името и роднините си, с цел да си откри работа като актриса. Но тя постоянно е подчертавала, че е бунтарка по душа и ненавижда да пробива с връзки. Иска да реализира триумфите си напълно сама. Вероятно с цел да потвърди самостоятелност, е решила да работи в цирк вместо в спектакъл или пред камера като дядо си и майка си – актрисата Албена Колева. Понеже като дребна е упражнявала художествена гимнастика, се е насочила точно към танците с обръч, които са основани на този спорт. Със същия вид танци младата жена се занимаваше и до момента в който живееше в Англия. С какво се занимава мъжът й, с цел да изхранва фамилията, до момента в който младата майка преподава танци, към този момент не е ясно, писа Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР