Внучката на Тодор Колев е повече от разочарована от това,

...
Внучката на Тодор Колев е повече от разочарована от това,
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев: В България свинщината е огромна

Внучката на Тодор Колев е повече от разочарована от това, което се случва у нас.Теодора Колева е недоволна, че по неин адрес се пишат какви ли не нелепости.

Преди няколко месеца тя се омъжи за другари си и живее с него в Лондон. Екранната доктор Войнова от хитовата здравна сага „ Откраднат живот ” имаше връзка с англичанина няколко месеца, само че я пазеше загадка.

Двамата се срещаха, като пътуваха непрекъснато, само че най-после взеха решение да се съберат и заживеят дружно, като минаха под венчило.

Заради горчивия опит с предходната си връзка, с която съвсем стигна до олтара, само че приключи със скандал, тя решила да пази новото си гадже надалеч от прожекторите.

Актрисата, наследила сините очи на дядо си и гения му, имаше преди този момент връзка с доктор. Д-р Ервин Иванов е с турско родословие и държал да се преценява с моралните канони в ислямската вяра.

Младежът по този начин и не се примирил с работата на приятелката си, като най-вече го тормозели интимните кино подиуми.Сегашният й сътрудник е много по-толерантен и се гордее с професионалната й реализация.

Но след овакантяване на България, внучката на Адама била повече от смутена от отрицателните клюки по неин адрес.

„ Категорично Не е правилно, че нямам работа от година и съм почнала да танцувам гола с обръчи поп клубовете в Лондон, с цел да се прехранвам!

Не е правилно, че съм бременна в петия месец и съм на непрекъснати диети “, гневна е Теодора Колева.

И разяснява гнусните злословия за себе си.

„ Ама по какъв начин няма да съм възмутена! В България като похлупак на свинщината, която е обзела цялата страна, никой не почита истината.

Продължавам да се увещавам, че напускането на страната е най-хубавото решение, което съм взимала, или както споделя един мой другар: „ То и да ти долипсва България, простотиите там ти оказват помощ бъзро-бързо да спре да ти липсва “, продължава да се гневи Теди, представена от „ България Днес “.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР