Внучката на скандалния мексикански наркобарон Ел Чапо е била на

...
Внучката на скандалния мексикански наркобарон Ел Чапо е била на
Коментари Харесай

Внучката на Ел Чапо поема на лов за чудовището от Лох Нес по време на изненадващо пътуване до Шотландия

Внучката на скандалния мексикански наркобарон Ел Чапо е била на задача да открие чудовището от Лох Нес по време на пътешестване до Шотландия.

Фрида София, дядото на Гузман Муньос, Хоакин Архивалдо Гузман Лоера, беше един от най-страховитите наркотрафиканти в света, ръководейки безмилостния картел Синалоа. Той съумя да избяга два пъти от затвори с оптималната сигурност в Мексико, преди да бъде хванат още веднъж. Фрида обикаля Европа, посещавайки места като Париж и Лондон, с цел да се допре до тяхната просвета. Тя пътува на север до Шотландия и показа видеоклип на себе си със замъка в Единбург на назад във времето, откакто посети преживяването на Джони Уокър.

След това тя предприе пътешестване до планините в търсене на именитото страшилище от Лох Нес, споделяйки фрагменти от лодка на известното езеро, оповестява Edinburgh Live. Фрида е щерка на най-големия наследник на Ел Чапо Едгар Гузман Лопес, който беше брутално погубен от съперничещи си картелни убийци на паркинг в търговски център в мексиканския...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР