Внучката на непрежалимия Тодор Колев - Теодора Кулева, основа кабаре

...
Внучката на непрежалимия Тодор Колев - Теодора Кулева, основа кабаре
Коментари Харесай

Прелестна и полугола! Внучката на Тодор Колев откри кабаретн...

Внучката на непрежалимия Тодор Колев - Теодора Кулева, основа кабаре у нас и преди дни имаше първо шоу, където събра мъже в женски облекла и тежък грим, стендъп комици и други реализатори.

Самата Теди Кулева-Гууд също взима присъединяване в програмата - нейният специалитет е въртенето на обръч. Въртене, само че в специфична одеждa - по жартиери, корсети, изрязани и впити костюми, мрежести чорапогащници... А в един от скечовете Теодора е без сутиен. За възпитание въпреки всичко е поставила звездички на зърната на гърдите си, написа bgdnes.bg.



" Едно от най-интересните и вълнуващи неща в шоуто е частта с бурлеската, това ще ви вземе акъла! Бурлеската е занимателен, само че и сексуален театрален акт, който до момента не е юридически в България ", споделя Теди за шоуто си, което кръщава " Бум кабаре ".

Кулева се пали по кабарето и бурлеската в Лондон, където дълго време живее и където среща половинката си Джоузеф Гууд. В лондонските артсвърталища тя е не просто фен - играе с обръч на тамошните подиуми.

Актриса по обучение, внучката на Адама е позагърбила чистата актьорска специалност в последно време и повече се концентрира върху обръчите и развъждането на дребната дъщеря.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР