Внучката на Людмила Живкова стана модел и мечтае за модната

...
Внучката на Людмила Живкова стана модел и мечтае за модната
Коментари Харесай

Внучката на Людмила Живкова стана манекенка

Внучката на Людмила Живкова стана модел и мечтае за стилната сцена. Дъщерята на Тодор Славков — Катя, е единствено на 10, само че към този момент е същинска фешън звезда, видя HotArena .

„ Искам да съм като вуйна Жени! Гордея се с нея и фамилията ми! ”, съобщи детето, представено от „ България през днешния ден ”. Малката девойка мечтае да стане дизайнер, а сега започва сложния път към сбъдването на своята фантазия.

Започвайки от стилния подиум.

„ Винаги съм желала да създавам облекла. Не знам дали това ще е моето бъдеще, само че в случай че не ми се получи с дизайнерството, желая да стана актриса. Ще се постарая това да се случи ”, споделя още Кати.

Чаровницата е одрала кожата на известната си баба Людмила Живкова. И през годините доста е слушала за нея.

„ Много хора са ми разказвали за баба Людмила, и то все хубави неща ”, споделя усмихнатата чародейка. Според околните й тя е много устремена и задоволително амбициозна в постигането на задачите си, като баба си.

„ Дано да е по този начин. Вярвам, че актьорството е за мен и имам гений. Н ай-добрата в това отношение е Нина Добрев—красива и надарена. Като нея желая да стана ”, споделя още Кати.

А обичаният й артист е Брад Пит.

Не единствено дребната Катя дебютира на сцената. Половин час по-рано ревюто на Жени Живкова бе намерено от щерка й Андреа, която изненада всички с изрусената си коса.

22-годишната госпожица показа няколко модела от персоналната си сбирка и показа, че в действителност се учи доста от майка си.

„ Тя е по-консервативна, само че концепцията ми е да се изучавам напълно от нея. Харесвам неща, които малко мъчно биха се търсили, само че това не ме отчайва ”, споделя още Андреа.

Тя показа, че не се бои да застане паралелно до майка си на сцената. И е безапелационна, че тя е най-хубавият преподавател, който може да има.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР