Внучката на легендарния Тодор Колев шокира артелита у нас с

...
Внучката на легендарния Тодор Колев шокира артелита у нас с
Коментари Харесай

Внучката на Тодор Колев поведе гей парада в Лондон

Внучката на именития Тодор Колев шокира артелита у нас с присъединяване си в парада за „ противоположни “ в Лондон, който се организира преди броени седмици.

Над милион бранители се включиха в шествието в поддръжка на правата на хората с нетрадиционна полова ориентировка в английската столица, а измежду тях единственото звездно българско присъединяване било това на Теодора, писа „ Ретро “.

Екранната доктор Войнова от хитовия сериал „ Откраднат живот “ изпуснала гей прайда в София, само че за сметка на това получила покана от собствен непосредствен да взе участие в този в Англия. Тя, несъмнено, незабавно се отзовала, без да се замисля.

Теодора била свободолюбива и подкрепяла другите, по тази причина незабавно си купила самолетен билет и отпътувала.

Новият й другар не я ограничавал по никакъв метод като предходния – младия лекар Ервин Иванов. Настоящото й гадже приемал умерено обстоятелството, че тя е заета 20 часа в денонощието и не се опитвал да я откъсне от нездравословните й привички, измежду които е нощният живот. Дора постоянно може да бъде видяна в столичните клубове в компанията на известни родни рапъри.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР