Внучката на френската легенда Жан-Пол Белмондо прикова погледите в Кан.

...
Внучката на френската легенда Жан-Пол Белмондо прикова погледите в Кан.
Коментари Харесай

Ето каква красавица е станала внучката на Жан-Пол Белмондо, прикова погледите в Кан

Внучката на френската легенда Жан-Пол Белмондо прикова погледите в Кан . Чаровната Анабел се появи на аления килим с ослепителна огнена рокля, допълнена от елегантни бижута и обикновен грим.

 Анабел Белмондо
За хубавицата не се знае доста – тя е дете на дъщерята на Белмондо – Флоранс и американския й брачен партньор. Израства в дребен град в Калифорния, надалеч от светлината на прожекторите .


Когато приключва образованието си в Съединени американски щати, тя се завръща в Париж, където гради кариера на модел и актриса . Анабел има вяра, че фактът, че е внучка на легендата Белмондо, й носи преимущества в кариерата.

„ Хората стават демонстрират интерес, когато чуят семейството ми. Искат незабавно да схванат коя съм аз, по какъв начин мога да играя. Но има и минус – съпоставят ме непрестанно с гения на дядо ми “, показва в изявление тя.

Красавицата счита, че постоянно е била дребната принцеса на дядо си , тъй като е единственото момиче измежду внуците му. Говори за него като за втори татко и човек, на който постоянно може да разчита.

„ Научих от него постоянно да бъда блага и великодушна , както и да бъда себе си, да се любувам на живота “, споделя тя.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР