Внучката на Чарли Чаплин – холивудският кино продуцент и актриса

...
Внучката на Чарли Чаплин – холивудският кино продуцент и актриса
Коментари Харесай

Кийра Чаплин към всички момичета: Бъдете безстрашни!

Внучката на Чарли Чаплин – холивудският кино продуцент и актриса Кийра Чаплин е член на Международното жури на фестивала Cinelibri . Сега тя е в България и ще прави оценка конкурсната стратегия от 8 нови кино лентата - „ Завръщане в Монтаук “, „ Дама Пика “, „ История на любовта “, „ Червеният Истанбул “, „ Вечерята “, „ Ана Каренина, " Историята на Вронски “, „ Измамените “ и „ Изгубеният град Z “. Вижте какво показа Кийра Чаплин в свое изявление за Actualno.com .
Трудно ли е да се носи семейството Чаплин? Образа на великия артист или индивида е образуван в съзнанието Ви?
Не, по никакъв начин не е мъчно. Много огромен късметлия се усещам да имам подобен дядо. Виждам го като актьор и член на фамилията, само че защото аз в никакъв случай не съм го познавала, той е член от фамилията, с който в никакъв случай не съм се срещала, за който съм разпитвала и съм научавала доста неща в следствие.
Вие сте модел, певица, актриса, продуцент... Толкова доста изкуство на едно място. Генетично ли е или ваш персонален избор?
Обичам да опитвам разнообразни неща и благоприятни условия. Обичам да се развличам. В промишлеността непрестанно срещах хора, които ми предлагаха да пробвам нови и нови неща и постоянно одобрявах с подготвеност и си споделях: „ Защо не! “. Обичам всички типове изкуство и не се считам за прикована към едно само нещо.
Споделете усещанията си за филмовия фестивал Cinelibri, в чието жури участвате.
Това е една доста забавна идея, която доста ми харесва – да се направи кинофестивал, отдаден на филми, основани от книги. Селекцията е извънредно впечатляваща. Ще бъде доста мъчно да се избере най-хубавият. Хората към този момент не четат толкоз доста, колкото преди по този начин е по-вероятно да прочетат книгата, в случай че гледат прекрасен филм, отдаден на нея.
Какво знаете за България и какви са усещанията от българите?
Дойдох тук преди 10 години и виждам смяна. Има доста ново строителство с доста красива архитектура. Хората са доста благи и постоянно ми е доста прелестно да навестявам нови места и да пробвам обичайна храна. Дори единствено, когато виждам от колата страната ви е толкоз красива.
Преди дни беше Денят на девойките. Какво е вашето обръщение към тях от позицията Ви на красива и съумяла жена?
Моето обръщение към всички девойки е да не се опасяват да бъдат себе си. Не се ограничавайте с това, което останалите чакат да бъдете. Бъдете безстрашни!
Къде съгласно Вас се крие същинската хубост в един човек?
Истинската хубост на един човек се крие в характера му. Красотата е 1000% вътре в него. Човек може да бъде физически хубав, само че в случай че е отегчителен, няма ползи и няма какво да си кажеш с него, тази хубост губи смисъла си. И тъкмо противоположното - когато физическата хубост липсва характерът и интелигентността проблясват от вътре и го вършат същински хубав.
Как ще коментирате абсурда, който раздруса Холивуд поради половите похищения на Харви Уейнстейн?
За страдание това се случва в Холивуд и на други места. Срещала съм се с Харви Уейнстейн на публични места, не го познавам добре. Но той постоянно е имал известност на коцкар. Много е тъжно, което се е случвало. Хубавото е, че дамите са почнали да приказват, само че цялата история е доста грозна.
Интервю на Евгения Гигова
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР