Вносителят на закона за либерализиране на пазара на електроенергия и

...
Вносителят на закона за либерализиране на пазара на електроенергия и
Коментари Харесай

Павлин Павлов, Гранд Енерджи: Фирмите, закъснели да изберат доставчик, няма да останат без ток, но цената му няма да бъде конкурентна

Вносителят на закона за либерализиране на пазара на електрическа енергия и началник на комисията по енергетика Валентин Николов и специалистът от Гранд Енерджи Павлин Павлов се сплотиха окло тезата, че либерализирането на пазара на електрическа енергия е позитивна стъпка в развиването на пазара. Либерализацията значи по – ниски цени.

В предаването „ Беновска пита “ Павлин Павлов изясни, че промяната на снабдител става елементарно до 10 -то число, с цел да влезе в действие от идващия месец.
Валентин Николов похвали интензивността на търговците на електрическа сила за тяхната интензивност в разяснителната акция. Николов добави, че постоянно може да бъде заменен доставчикът на ток, в случай че цената стартира да не удовлетворява клиента.

Голяма част от свободните търговци
са по-активни и по-гъвкави от ЕРП-тата, е неговото мнение.

През седмицата търговецът с над 10 годишен опит Гранд Енерджи пресъздава трите лесни стъпка един икономически индивид да излезе на свободния пазар, като употребява тях. Според Павлин Павлов да подпишеш контракт с Гранд Енерджи е по – елементарно, даже и от това да си поръчаш пица по телефона. Необходимо е единствено компаниите да изпратят питане, като прикачат остаряла своя фактура. След това получават оферта и проектодоговор. Виждате тъкмо какъв брой спестявате от месечната си сметка и в случай че това ви удовлетворява – подписвате контракт, а Гранд Енерджи поема тежестта на административната процедура от Ваше име.

Валентин Николов изясни, че страната е
прекратила неточната процедура на ЕРП тата,
с която са обяснявали на компаниите, че няма потребност да избират нов снабдител на електрическа енергия.

Изборът на снабдител на ток може да понижи сметката в края на месеца, а това значи увеличение на конкурентноспособността на всяка компания. Според Павлин Павлов цената на Гранд Енерджи е една от най – конкурентните на пазара. Нека фирмите създадат осведомен избор, прикани още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР