Вносители на проекта са депутатите от Възраждане, Има такъв народ

...
Вносители на проекта са депутатите от Възраждане, Има такъв народ
Коментари Харесай

Депутатите гласуват вот на недоверие. Ще оцелее ли кабинетът Денков? /на живо/

Вносители на плана са депутатите от " Възраждане ", " ИТН " и Българска социалистическа партия.

 

Инициативата пристигна, откакто държавното управление изпрати в Европейската комисия териториалните проекти за въглищен преход, бяха признати промени в Закона за енергетиката за либерализация на пазара за електрическа сила за битови консуматори, както и Пътната карта за климатична индиферентност.

 

Въпросните проекти провокираха и митинги от страна на миньори и енергетици, които обаче през вчерашния ден оповестиха, че завършек на пътните блокади.

 

" Безотговорните дейности на това държавно управление подписаха смъртната присъда на българската енергетика ", уточни Искра Михайлова от " Възраждане " през вчерашния ден, когато прдставяше претекстовете на вносителите да желаят избор на съмнение.

 

" Не знам по какъв начин тези 128 дни имат нещо общо с тематиките, които вие преплитате в претекстовете - закриване на блокове на АЕЦ " Козлодуй “, неосъщественият план " Белене “, проваленият нефтопровод " Бургас-Александруполис “, уточни през вчерашния ден някогашният министър председател Кирил Петков в отговор на вносителите. И добави, че съгласно основателите на вота, Денков носи отговорност и за миналите 30 години.

 

се изостри, като от трибуната се чуваха от една страна, в национално изменничество към Политическа партия от опозицията, и от друга - в отбраняване на съветските ползи.

 

" Ние, като държавно управление, ще работим, с цел да подпомогнем хората и бизнеса. Ще работим макар лъжите, които опозицията употребява, с цел да заблуждава хората. Хората ще ни схванат и ще ни повярват ", сподели министър-председателят акад. Николай Денков в самия завършек на вчерашния спор в пленарна зала по вота на съмнение към държавното управление.

 

Как протече вчерашния спор -.

 

ФрогНюз

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР