Внимавайте какво подписвате и винаги четете дребния шрифт. Това е

...
Внимавайте какво подписвате и винаги четете дребния шрифт. Това е
Коментари Харесай

Sotheby's отговорна за изчезнали диаманти на стойност $4 милиона?

Внимавайте какво подписвате и постоянно четете дребния шрифт. Това е единствено един от уроците от безизходен правосъден развой, включващ колоса Sotheby`s и 45 жълти диаманта, написа CNN Business.

Компанията може да носи отговорност за изчезнали диаманти на стойност 4 милиона $, постанови щатски апелативен съд, откакто аукционната къща ги е предоставила на разположение, което правосъдният развой назовава " чужд ".

M&L Financial е завела дело, потвърждавайки, че е предоставила диамантите на Sotheby`s за оценка през април 2019 година. Няколко месеца по-късно M&L твърди, че от Sotheby`s са споделили на компанията, че са дали диамантите на сътрудник на компанията, която е заложила благородните камъни на M&L като поръчителство по заем.
 Sotheby's продава 101-каратов елмаз против криптовалута
Sotheby`s продава 101-каратов елмаз против криптовалута

Най-скъпият физически обект, който може да бъде закупен с виртуална валута

Оттогава обаче диамантите са изчезнали. Всъщност те са били благосъстоятелност на Jadelle Jewelry и Diamonds of Beverly Hills на Джона Рехниц, който е добре прочут в кръговете на звездите в Ню Йорк и Холивуд.

Jadelle е обличала доста известни персони, в това число Ким Кардашиян, която постоянно е снимана с облекла на компанията. Според делото Рехниц е дал камъните на M&L, тъй като е дължал на компанията " забележителен дълг ".

Апелативният съд, маркирайки някакъв " малък шрифт " на гърба на подписан документ по отношение на диамантите, постанови, че " M&L в реалност е предоставила диаманти на Sotheby`s. По този метод правосъдният развой продължава и има възможност компанията да заплати обезщетение от 4 милиона $ по жалбата на засегнатата страна.

В свое изказване Sotheby`s съобщи, че " смята изказванията в жалбата за неоснователни и цялостни с лъжи.

" Ние ще продължим пламенно да пазиме това в съда ", допълват от аукциона.
 Търговията с диаманти от Русия внезапно понижа: Какви са аргументите?
Търговията с диаманти от Русия внезапно понижа: Какви са аргументите?

Износът се пренасочва от Индия и Европейски Съюз към пазарите на Китай, Югоизточна Азия или ОАЕ
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР