Внимавайте какво говорите, да не сте поредното дело в Страсбург

...
Внимавайте какво говорите, да не сте поредното дело в Страсбург
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Кога МС ще предяви претенции към Цветанов за делата в Страсбург?

" Внимавайте какво говорите, да не сте следващото дело в Страсбург по обвиняване за правата на индивида. " Така водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се обърна към втория човек в ГЕРБ Цветан Цветанов поради изказванията му, че кандидатурата на Румен Радев е избрана от " института на Решетников ".
" Защото поради него (бел. ред. Цветанов) сме осъждани неведнъж, само че заплаща българският народ. Кога Министерски съвет (МС) ще предяви искания към Цветанов за тези пари които народът извади от джоба си? Атаката против Радев е координирана тактика на ГЕРБ, острието е Цветанов, повода е страхът от престижа на Радев ", сподели още Нинова в изявление за bTV.
Нинова изясни, че настояването за намаляването на депутатската заплата не е популистко: " Кодексът на труда споделя всички работещи какъв брой време ще почиват - въпрос на популизъм ли е или на правда? Отпуските се дават, с цел да се възстановиш от труда си. Как по този начин един човек ще се възвърне за 20 дни, а един народен представител за 80 дни? Къде отиде правилото за равни права? 4 млн. българи работят под междинната заплата, 400 хиляди са на минимална и 400 души са на три междинни. Високата заплата попречи ли на Хасковогейт? Заплата се дава за труд, а не да не крадеш. Като крадеш, има различен кодекс. Не отиваш в Народното събрание, с цел да крадеш ", сподели още Нинова.
По думите ѝ единствено времето ще покаже по какъв начин ще завърши случая с кметицата на регион " Младост " Десислава Иванчева, само че водачът на Българска социалистическа партия счита, че при ареста са били преминати граници и точно това е дало учредения за публичната полемика.
На въпрос дали ще се случи договорката с ЧЕЗ, Нинова отговори: " Не желаеме да се случи, желаеме страната купи 100%. "
Помолена да оцени работата държавното управление досега водачът на Българска социалистическа партия съобщи: " Нестабилност поради спорове в самата коалиция. Нестабилност в обществото, тъй като съвсем всяка седмица има митинг на хора, през вчерашния ден бяха лекари, през днешния ден са миньорите. Обществото ври от неодобрение поради метода, по който живее. Безуспешна политика. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР