Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска

...
Внимавайте да не реагирате твърде бурно, ако някой не иска
Коментари Харесай

Хороскоп: Динамичен и изключително зареден вторник

Внимавайте да не реагирате прекомерно бурно, в случай че някой не желае да направи това, което Вие очаквате.

В настоящите задания надали ще се натъкнете на усложнения. Динамичен и извънредно зареден ден е вторник. Утрешният ден ще е удобен за креативна активност и пътувания, в случай че сте умерени и търпеливи. Няма аргументи да не реализирате желанията си.

ОВЕН

Доверете се на шанса си и не му пречете, поради трети фактори или натрапчиви мисли. Добро време за образование, за контакти или работа с чужденци; насрочете срещи с хората от приятелския си кръг и начертайте пред себе си нови цели. Ще съумеете да го извършите, в случай че не влизате в разногласия и избягвате спорове с който и да било, като се сдържате и не вършиме безапелационни заключения. Утрешният ден не е изключително удобен за пътувания, за срещи и диалози, за водене на значими договаряния. Ще запазите спокойствието си, без значение от динамичността на събитията около вас и това ще ви разреши да задълбочите ползите си в сферата, в която работите.

ТЕЛЕЦ

Притежавате голямо количество сила и в случай че я съхранявате у себе си ще експлодирате. Намерете сили да завършите работата си до обед. Това ще ви подсигурява по идващ триумф. Емоцията бликаща от вас за следващ път блокира възможностите ви за триумф. Разчитайте на помощ от другари, в случай че желаете изхода да бъде удобен.

БЛИЗНАЦИ

Не се отхвърляйте от задачите си, а накарайте тези към вас да ви оказват помощ и никога не се превръщайте в жертва. От вас зависи дали утрешния ден ви ще бъде сполучлив. Въпреки, че не ви се работи в утрешния ден се постарайте да сте виновни, тъй като вашата интервенция е от голяма важност за престижа ви. Препятствията на работното място са краткотрайни и са свързани на първо място с материалното ви положение. Малко разсеяни ще сте на следващия ден и ще ви се желае да избягате от всички отговорности.

РАК

Творческият метод в работата ще даде своите резултати. Възползвайте се оптимално, тъй като ще е за малко. Имате опция да подобрите финансовото си положение. Отложете плануваните настоятелен срещи тъй като няма да са сполучливи. Желанието ви е да действате и денят сякаш е основан тъкмо за това.

ЛЪВ

Периодът е подобаващ за адвокати, застрахователи и банкови чиновници, само че работата не е всичко, належащо е да разтоварвате душeвността си, като си извършите разходка на чист въздух или посетите обичаните си магазини. Някой, без самичък да осъзнава, утежнява живота ви.Да му говорите за това е неефикасно, единствено ще го обидите.По-добре е да се опитате внимателно да намекнете на въпросната личност да се заеме да “подобрява ” живота на някой различен. Хубавите благоприятни условия на Лъвовете засягат независима реализация на персонални цели и планове, както и партньорското взаимоотношение.В тези две посоки възможностите ве са изравнени. Някой има съответни упования от вас. Хубав ден за професионалните ви изяви и за партньорските взаимоотношения, в които участвате – както за персоналните, по този начин и за тези в бизнеса.

ДЕВА

Преценявайте обещанията си. Залагайте единствено на това, което можете да извършите независимо. Колкото и да се стремите към триумф и самопризнание, мъчно ще го постигнете. Имате потребност от отмора, не се преуморявайте. Опитвайте се да погледнете и от тяхната позиция, това сигурно ще ви бъде потребно да разберете доста неща. Ще ви предложат помощ.

ВЕЗНИ

Първият ден от седмицата ще зададе темпото, както и за останалите, които следват. Все отново в отлично въодушевление са представителите на знака на следващия ден. Постепенно ви се откриват по-големи благоприятни условия за израстване. Обърнете внимание на родителите си, засвидетелствайте им положителното си отношение, тъй като те жадуват за това. Няма да ви липсват благоприятни условия за развиване на капацитета, просто би трябвало да се мобилизирате и да действате.

СКОРПИОН

Така че давайте го по-кротко, работете върху към този момент построеното и не започвайте да надграждате до момента в който не се убедите, че разполагате с нужните ви сили и благоприятни условия. За вас нещата са сложени в изцяло действителни измерения, колкото и да е прозаично това. Ще са надеждни. Ще ви нервират тези, които се размотават и приказват доста, само че ще би трябвало някак да ги изтърпите. По-добре не спорете с вашите настоятелен сътрудници и не се опитвайте да им потвърждавате, че бъркат в настояванията си.

СТРЕЛЕЦ

Ваш непосредствен ще ви изненада със свое решение, само че по-добре ще е да обмислите реакцията си, с цел да не го засегнете. В противоположен случай ориста не би ви икономисала бурните страсти, които в множеството случаи изтощават. Ще съумеете да балансирате добре сред персоналния си живот и осъществяването на уговорките си. Част от заниманията ви на следващия ден може да основат проблеми, да ви е мъчно да се справите. Утрешният ден ще е добър за изяви пред близките, за занимания със спорт и с всевъзможни креативен действия.

КОЗИРОГ

Не проявявайте непотребни упоритости и не изпадайте в самосъжаление, в случай че не сте удовлетворени от постигнатото. Когато всичко ви се избистри пристъпвайте непосредствено към реализация. Ако се чувствате напрегнати, добре ще ви се отразят умерените занимания със спорт и придвижването. И, с цел да бъде цялостна насладата ви, след обед приятелите ще ви подреден блага изненада. Ще има и усложнения, само че ще ги преодолеете, в случай че мислите положително и преценявате опциите си обективно.

ВОДОЛЕЙ

Бъдете дейни в спорта. В другарска атмосфера ще обсъждате общ въпрос, който ще завърши добре за всички ви. Хармония в интимните връзки. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. При контактите си с близките се изказвайте ясно и съответно, бъдете гъвкави.

РИБИ

Не е нужно да се напрягате – просто се отпуснете и оставете животът да Ви даде това, което заслужавате. Рибите не престават да поддържат положително движение в придвижването си напред и да работят сполучливо за реализацията на деловите и финансовите си цели. Успехът съпътства хората на науката. Насърчете околните си към съпричастност в делата ви, с цел да градите новите си проекти спокойни. По интересуващ ви въпрос ще има развиване, само че дали ще ви удовлетвори? Ще работите с хора, с които противоречивите въпроси ще се вземат решение по пътя на компромиса, за това бъдете толерантни и не правете нищо напук.

dunavmost.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР