Внимавайки с агресивните регулатори, търговците на технологични сделки стават креативни.

...
Внимавайки с агресивните регулатори, търговците на технологични сделки стават креативни.
Коментари Харесай

‘Aqui-hire’ на Microsoft в Inflection ще тества регулаторите и VC

Внимавайки с нападателните регулатори, търговците на софтуерни покупко-продажби стават изобретателни. Решението на Microsoft да наеме съоснователи и личен състав на започващия с изкуствен интелект Inflection не е придобиване, съгласно фирмите. Да забележим дали Вашингтон ще се съгласи.

На пръв взор наподобява, че проектът заобикаля Закона за антитръстовите усъвършенствания на Hart-Scott-Rodino, който изисква от фирмите да рапортуват уведомления преди обединение за придобивания. В допълнение към наемането на личен състав, се оповестява, че Microsoft заплаща за лицензиране на софтуера Inflection AI, само че договорката не е изключителна. Инфлексията ще остане самостоятелен бизнес, въпреки и издаден. Той може да продължи да лицензира своята технология и даже може да бъде добит.

Любопитната конфигурация към момента е евентуално да притегли интереса на регулатора. Ако организациите се тормозят, че това ще понижи конкуренцията в евентуално трансформираща област на технологиите, те могат да проучат.

Сделките за сливания и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР