Внезапно почина Кралица на красотата, след като се подложи на

...
Внезапно почина Кралица на красотата, след като се подложи на
Коментари Харесай

Внезапно почина Кралица на красотата

Внезапно умря Кралица на хубостта, откакто се подложи на интервенция на устната. 24-годишната Мис Венецуела, се престрашила за хирургична намеса на лицето за премахване на „ дребна бучка “ на горната й джука.

Уайлевис Брито, която стана Мис Венецуела, обаче издъхва на 8 април по време на процедурата. Оралната и лицево-челюстната процедура се провела в болница във венецуелската столица Каракас.

Лечението нормално включва реконструктивна интервенция на лицето, устата, челюстта или главата и шията, заради особеност или контузия.

Приятел на Уайлевис споделя на локалните медии: „ Тя беше подложена на интервенция на челюстта заради лицево-челюстно изхабяване и дребна бучка, която се образува в горната част на устната й. За да избегне бъдещи затруднения, тя реши да се оперира ”.

От тези негови думи излиза наяве, че не козметични, а чисто здравословни били аргументите, заради които хубавицата се подлага на интервенцията.

Първоначално изглеждало, че всичко протича обикновено, само че внезапно почнали затруднения. Освен първа хубавица на Венецуела, Уайлевис бе журналист, ефирен оператор и спортна кралица от La Guaira. Смъртта на модела шокирало щата Варгас-Ла Гуайра, място, където тя била добре позната, представяйки хубостта на Гуайреня на разнообразни събития.

В момента се проверяват съответните аргументи за съдбовния завършек на хубавицата.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР