Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на г-н

...
Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на г-н
Коментари Харесай

Президентът: Внезапният порив за оставка на Гешев трудно предизвиква възторг у мен

Внезапният ентусиазъм на госпожа Габриел да изиска отстраняването на господин Гешев мъчно провокира у мен екстаз. Това разгласи президентът Румен Радев, който е на посещаване в Република Южна Африка. 
Прочетете още
„ Когато през 2019-а върнах предлагането на Висш съдебен съвет за назначението на господин Гешев за основен прокурор, квотата на партията на госпожа Габриел го преизбра с болшинство и единогласие. Когато преди години желаех оставката на Иван Гешев – партията на госпожа Габриел освен го поддържаше, тя беше в колаборация с него, Когато преди две години назначеният от мен длъжностен министър на правораздаването изиска отстраняването на Иван Гешев със същите мотиви  квотата  на партията на госпожа Габриел го избави, също единомислещо ”, напомни президентът.

„ Сега виси един доста значим въпрос. Дали поръчката на госпожа Габриел е плод на закъсняло с три години прояснение, на неочакван катарзис или на избран интерес на хората, които стоят зад госпожа Габриел ”, попита Радев.

„ България загуби три години, в които импортираните от моите служебни държавни управления в прокуратурата голям брой сигнали за огромни злоупотреби, прашасват. Корупцията е неразкрита, възприятието за правдивост е смазано, а политическият развой е заприщен. Затова мощно се надявам бъдещият министър председател на България да узрява навреме за значимите за България решения ”, акцентира президентът.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР