Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на г-н

...
Внезапният порив на г-жа Габриел да поиска отстраняването на г-н
Коментари Харесай

Радев: Внезапният порив на г-жа Габриел за оставката на Гешев трудно предизвиква възторг у мен

Внезапният ентусиазъм на госпожа Габриел да изиска отстраняването на господин Гешев мъчно провокира у мен екстаз. Това разгласи президентът Румен Радев, който е на посещаване в Република Южна Африка.

„ Когато през 2019-а върнах предлагането на Висш съдебен съвет за назначението на господин Гешев за основен прокурор, квотата на партията на госпожа Габриел го преизбра с болшинство и единогласие. Когато преди години желаех оставката на Иван Гешев – партията на госпожа Габриел освен го поддържаше, тя беше в колаборация с него, Когато преди две години назначеният от мен длъжностен министър на правораздаването изиска отстраняването на Иван Гешев със същите претекстове квотата на партията на госпожа Габриел го избави, също единодушно”, напомни президентът.

Държавният глава съобщи, че България изгубила три години, в които импортираните от неговите служебни държавни управления в прокуратурата голям брой сигнали за огромни злоупотреби, прашасаха.

" Корупцията е неразкрита, възприятието за правдивост е смазано, а политическият развой е заприщен. Затова мощно се надявам бъдещият министър председател на България да узрява навреме за значимите за България решения”, приключи Радев.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР