Внезапните парламентарни избори, които сглобката натресе на държавата 6ез никаква

...
Внезапните парламентарни избори, които сглобката натресе на държавата 6ез никаква
Коментари Харесай

Бабикян и Хаджигенов се връщат на бял кон с бивш кадър на Стефан Янев

Внезапните парламентарни избори, които сглобката натресе на страната 6ез никаква действителна причина, с изключение на провалени пазарлъци за кресла и постове, активизираха съществено дребните партии. Много от някогашните участници във властта, изпаднали зад борда, също ще си опитат наново шанса за депутатски места.

 

Чисто нов план стягали за изборите някогашните членове на „ Отровното трио ” – юрист Николай Хаджигенов и пиар-гуруто Арман Бабикян дружно с вездесъщата пухкавелка Мария Капон. Този път логистична поддръжка за новата групировка, която ще играе единствено на парламентарните избори, нямало да се търси по остаряла традиция от израелски генерали но Дани Ятом, а щяла да пристигна от бореца против корупцията в партия „ Български напредък “ Иван Христанов.

Според осведомени Христанов, който бе зам.-министър на земеделието, се употребил с поддръжката и финансовите благоприятни условия на Младен Михалев – Маджо, а неговата партия „ Единение ” щяла да е добре пристигнала с такива връзки в мощния скут на Капон.

Наскоро заверата била доказана и публично в първокласен столичен италиански ресторант, където Капон блеснала още веднъж с изумителен вкус и очебийно влошен външен тип.

 

Междувременно най-върлият зложелател на Христанов – някогашният състезателен министър Радостин Василев, поради който борецът против лабораторията на „ Капитан Андреево ” загуби водаческото си място в Плевен от Политическа партия, стяга редиците на личната си партия МЕЧ. В хотел „ Хемус " в четвъртък по здрач, Василев и управлението на групировката провеждат среща на актива, с цел да подберат занапред покровители за изборите, организационни щабове за всеки МИР и установяване на отговорници за предизборната акция.

 

МЕЧ на този стадий няма да има европейска листа за изборите, защото готовността на групировката не е задоволителна, а кадровата им пейка – възкъса на този стадий. Партията на някогашния разколник от няколко обединения ще се яви единствено на парламентарния избор. Подобни явявания ще създадат и други дребни партии, като при тях е въпрос на авторитет да участват в бюлетината, защото нямат никакъв късмет за прекосяване на 4%-ата преграда за влизане в Народното събрание.

 

Такъв опит ще направи водачът на „ Нация ” Христо Гумнеров, а се приказва, че даже някогашният основен прокурор Иван Гешев можел да си опита шанса на вота. На изборите по всяка възможност ще взе участие и новата партия „ Център ”, обявена от Васил Божков.

Инфо: Уикенд

Тагове: Николай Хаджигенов Арман Бабикян Мария Капон Иван Христанов Радостин Василев Васил Божков Иван Гешев Христо Гумнеров Младен Михалев – Маджо меч ПП
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР