Внезапната смърт на 21-годишния изпълнил Денис Теофиков почерни не само

...
Внезапната смърт на 21-годишния изпълнил Денис Теофиков почерни не само
Коментари Харесай

Колеги и приятели на Денис Теофиков направиха песен в негова памет

 Внезапната гибел на 21-годишния извършил Денис Теофиков почерни освен неговото семейство и близки, само че и сътрудниците му от фолк жанра. Оказа се, че някои от тях са били от приятелския кръг на момчето, което за две години съумя да се трансформира в същинска звезда и да заеме челни позиции във всички музикални ранглисти. 

Преди няколко дни Блиц осведоми, че двама негови сътрудници са решили да създадат ария, която да посветят на своя другар, който отлетя към небето на 24 октомври при към момента неизяснени условия. 

Младите реализатори на фолка Антонио и Лео се сплотиха, макар другите музикални компании, с цел да създадат парче в памет на Теофиков. " Един от нас " се споделя песента, в която се включва и Краси Леона. 

" Всички средства, които се изкарат от песента ще отидат при фамилията на Дени! Не си мислете, че го вършим за персонална полза, ние на първо място сме хора ", оправда се Антонио, откакто се появиха спекулации по отношение на същинската причина за премиерата на такова парче.

Фенове на умрялата звезда недоумяват за какво следователно песента не е пусната в youtube канала на Денис, който неговите родители направиха след кончината и обявиха, че със събраните средства от канала ще оказват помощ на надарени деца да развиват своя гений в бъдеще.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР