Внезапната кончина на младата и талантлива актриса Лорина Камбурова шокира

...
Внезапната кончина на младата и талантлива актриса Лорина Камбурова шокира
Коментари Харесай

Красавица, прекрасно същество, усмивка... Колеги на Лорина Камбурова потънаха в скръб след новината

Внезапната кончина на младата и надарена актриса Лорина Камбурова шокира всички ни. Тя си отиде от този свят в Москва след дълготрайно боледуване и двустранна пневмония. По непотвърдена информация родената във Варна през 1991 година актриса е боледувала от COVID-19 за повторно тази година. В последните години тя се снима в съветски и турски продукции, като последната ѝ роля е в съветския " Любов и чудовища ", където играе основната роля. Уви, не съумява да отиде на премиерата поради заболяването. 

Лорина е човек на изкуството още от дете. Голямата ѝ фантазия е да стане актриса, само че пее и в група. Именно поради гения си взе участие в певческо реалити шоу у нас, само че не стига до финалите. За сметка на това следват огромни функции в киното и на дребния екран. Снима се в " Скъпи наследници " и " Връзки ", както и в уеб сериала " Следвай ме ". Именно за ролята си в " Следвай ме " споделя през 2019 година, че е сбъднала една своя фантазия - да се види в ролята на преподавател. Там тя влезе в облика на Ана Василева, преподавател по български език и литература. 

Въпреки безапелационните триумфи в киното и сериалите, Лорина има тежка орис. Когато е на 10 година, татко ѝ напуща майка ѝ. Тогава двете отпътуват за Швеция. Едва 3 години по-късно Лорина губи майка си. След гибелта ѝ най-близкият човек на актрисата остава баба ѝ. Налага ѝ се да работи от дребна. 

През 2019 година Лорина Камбурова отпътува за Русия, където се снима за голям брой локални и непознати продукции. Там се сближава с сътрудници и основава положителни другарства. Нейна близка в Русия, актрисата Полина Олденбург, написа прочувствени думи, от които излиза наяве, че в Лорина е била дълго време в болница. " Мислех - веднага ще се възвърне, ще " засвети " още веднъж... А в този момент можете да запалите единствено свещ.... Мила, скъпа, най-прекрасна... Прощавай ", приключва тя. 

Новината за гибелта на 30-годишната актриса потресе и българските ѝ сътрудници. " Усмивке... Къде потегли Лори... Рано е, рано! Рана остави в нас и не ще се тя затвори. Искам да се събудя от този сън незабавно! Бог да я елементарни... лудетина, гений, кълбо от огън, което не се спираше пред нищо, подготвена да научи всичко с цел да бъде по-добра ", написа Орлин Павлов.

Виж още: Един различен зрелостник: Синът на Диляна Попова и Блатечки завърши с детската градина! Вижте Борил 

Иво Аръков също посвети обява на Камбурова. " Сърцето ми е разрушено и душата ми скърби да науча, че това прелестно създание към този момент не е измежду нас. Имахме прелестно партньорство пред камерата и положително другарство зад нея. Отнеха ни я, без предизвестие, а занапред й предстояха огромните функции, за които беше изрядно готова. Лъчезарно момиче с борбен темперамент, мощна воля, божествена хубост, абе както се споделя нашата " Wonder Women " (Жената Чудо). Липсата ти ще е осезаема от всички - както от сътрудници, по този начин и от почитатели, а тя имаше от всичко по доста! Изказвам моите най-искрени съболезнования на околните и нейното семейство. Светла да е паметта ти Лорина, където и да си в този момент. Обичаме те! Поклон! ".

" Талантливата ни колежка си е отишла през днешния ден...Учехме дружно, тя беше в прилежащия клас. Упорита, енергична, борбена... Преди две седмици си говорихме с сътрудници за нея по какъв начин е почнала да се развива прелестно в Русия. Руски език, без акцент, основни функции, планове... Мир на душата ѝ! Не знам за какво се случва всичко това... ", чуди се Неда Спасова.

Виж още: Неда Спасова с забавен маратон, който продължава по цели 14 часа

" Мило мое дете, не мога да се сбогувам с теб, тъй като ти ще бъдеш постоянно в сърцата ни и ще ни караш да се усмихваме и да се обичаме още повече! Ще ни липсваш! Лети, красавице! Обичам те, Лори! Най-искрени съболезнования на фамилията ѝ ", написа Лилия Маравиля. 

" О, какъв брой доста скърбя, Лори! Изящна като Одри Хепбърн и смела като амазонка! Светъл път из Вселената! ", показа Милица Гладнишка. 

Изображение: https://www.instagram.com/lorina_kamburova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР