Внесоме за регистрация 10 хил. подписи, целта ни е да

...
Внесоме за регистрация 10 хил. подписи, целта ни е да
Коментари Харесай

Нинова: Целта на БСП е да бъде първа политическа сила след 4 април

Внесоме за регистрация 10 хиляди подписи, задачата ни е да бъдем първа политическа мощ.
Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова пред публицисти след регистрацията на " Българска социалистическа партия за България " в ЦИК.

" Първи обявиме и водачите си, част от тях са тук с нас. До седмица най-вече ще подредим листите в регионалните препоръки. До седмица също ще стартираме показване на нашата платформа. Тя е направена с грижа за хората и целите ни са опазване на здравето, обучение, обществена политика и стопанска система. Мерките, които сме заложили там, съотнасяме към един от най-важните проблеми за България - демографската злополука ", съобщи още Нинова.

„ Лъжа и операция е, че ме натискат подмолно да не поддържа Радев за втори мандат! Изкуствено отклонение на публичното внимание от основната тематика – парламентарните избори и смяна на модела на ръководство “, отговори Нинова.

" Що се отнася до следизборни и управнически обединения, желая да ви кажа нещо: ще предложа на Националния съвет този въпрос да решим след изборите с вътрешно допитване. Нашият правилник дава такава опция и ние към този момент сме го ползвали. Политиката, която организирам, откогато съм ръководител на партията, е битка със задкулисието и в страната, и вътре в партията. Няма да допуснем лобистки, групови или частни ползи да изкривят волята на хората, които са ни овластили, при подписване на управническа и следизборна коалиция. Думите ми към този момент са потвърдени във времето и в практиката. Въведохме директния избор, ще продължим с тази политика. Смятам, че хората, които ни овластяват, би трябвало да решат каква власт желаят ", отсече Корнелия Нинова. 

На въпрос има ли партии, с които няма да се коалират, без значение от процедурата за вътрешно допитване, тя отговори: " Единствено членовете и симпатизантите, които са ни подкрепили, ще вземат решение този въпрос ". 

Тя доуточни: " Тези партии, които влязат в Народното събрание след изборите, ще бъдат препоръчани на нашите членове и - каквото те решат! "

След въпрос дали ще бъде преодоляно вътрешното напрежение към подреждането на листите, Нинова отговори: " Мисля, че към този момент стартира да се преодолява с подреждането на цялостните листи от регионалните препоръки, което тече сега и ще завърши до седмица най-вече ". 

По наличие предизборната акция на Българска социалистическа партия щяла да бъде " положителна и съответна ". 

" А по форма - това, което разрешават законът и заповедите на министъра на опазването на здравето, при съблюдаване на всички ограничения при директния контакт. И потребление на електронните медии, вас, за стигане до най-вече хора с нашите послания ", заключи Корнелия Нинова. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР