Внесохме предложение за изслушване на директора на Военното разузнаване ген.

...
Внесохме предложение за изслушване на директора на Военното разузнаване ген.
Коментари Харесай

Костадинов поиска арест на Атанас Атанасов и България да стане световна новина

" Внесохме предложение за чуване на шефа на Военното разузнаване ген. Венелин Венев. Ще настояваме за оптимално бързи ограничения ", изясни водачът на " Възраждане "

" Продължаваме промяната - Демократична България " съставляват тежка опасност за националната сигурност.

Това съобщи на брифинг в Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Внесохме предложение за чуване на шефа на Военното разузнаване ген. Венелин Венев ", осведоми Костадинов.

Той изясни, че чуването е по отношение на опит от страна на Атанас Атанасов, съпредседател на ПГ „ Продължаваме промяната – Демократична България “ за вмешателство и рекрутиране на хора във военното разузнаване и в службите, което по думите на Костадинов „ съставлява опит за държавна измяна и закононарушение “.

" Ние ще настояваме за оптимално бързи ограничения и за задържането на Атанас Атансов. Говорим за дипломиран състав, държавна измяна, за това Атанасов няма имунитет ", уточни Костадинов.

По думите му тази цялата тайфа няма по какъв начин да бъде разплетена. " Тя би трябвало да бъде разчлена. Изборите са тези, което могат да трансформират обстановката ", безапелационен е водачът на " Възраждане ".

" Ако " Възраждане " завоюва изборите на 9 юни и това не е изключено, то България ще бъде друга и това ще бъде международна вест ", уверен е Костадинов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР