Внесли сме сигнал в ДАНС и прокуратурата, за да се

...
Внесли сме сигнал в ДАНС и прокуратурата, за да се
Коментари Харесай

Елена Йончева: Оградата с Турция тепърва ще пада



" Внесли сме сигнал в ДАНС и прокуратурата, с цел да се види- дали оградата с Турция е направена , съгласно плановете, които регионалните шефове на Хасково, Ямбол и Бургас са поръчали. " Това съобщи пред " 120 минути " по бТВ националният представител и представител на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Елена Йончева. Тя напомни, че първичният вид за създаване на оградата е от Министерство на вътрешните работи и той е бил доста сериозен. Тя сподели фотоси, на които се вижда, че отводнителните канали, които по план би трябвало да са от бетон, не са. " Задавам въпроса - за какво? Спестени са средства, или са откраднати ", попита тя. Йончева счита, че оградата занапред ще пада.

 Елена Йончева: Оградата с Турция не я минал този, който не е поискал
Елена Йончева: Оградата с Турция не я минал този, който не е поискал

Засекретяването се прави, с цел да не се проверява казусът

" В момента, в който покажа незаконни схеми , незабавно стартират да ме заплашват, че ще ме съдят. Струва им се, че когато заплашат теб, по този метод тази опасност отеква и други ще се изплашат да дават публичност на всевъзможни сходни практики ", сподели Елена Йончева в коментар, че депутатът от ГЕРБ Делян Добрев е декларирал, че ще я съди.

 Елена Йончева откри, че оградата продължава да пропада
Елена Йончева откри, че оградата продължава да пропада

Социалистката се снима с сегашен вестник пред оградата

" Същото сподели и Валери Симеонов, когато стана дума за оградата и господин Москов, когато заговорих за водата в Хасково. Същото прави и господин Добрев ", изясни Йончева. " Само компанията на неговия шурей и свързани към него компании са усвоили за близо три години- 50 млн. лева в края на юни 2017 година Община Хасково афишира социална поръчка за саниране по програмата " Енергийна успеваемост ".

 Елена Йончева уверена, че всеки град си има по един суджук Обновена
Елена Йончева уверена, че всеки град си има по един суджук

Пореден ден " хасковските драми " витаят из коридорите на Народното събрание

От 11 блока, 10 са извоювани от същия господин и свързани с него компании . В момента, в който господин Дорев става министър на стопанската система, енергетиката и туризма, компания на неговите родители построява цех за пелети на стойност 2 млн.лв. Те са взети като заем от въпросният шурей, а той взима заем от офшорни компании. Ние желаеме да проверим произхода на тези средства от офшорните компании " - сподели депутатът.

 Елена Йончева: Адвокатът на Борисов счита, че по време на акция може да се лъже
Елена Йончева: Адвокатът на Борисов счита, че по време на акция може да се лъже

Ако завоюва делото, Йончева ще даде парите за щедрост

По проблема с Истанбулската спогодба, Елена Йончева изясни, че единствено 26 страни от Съвета на Европа са я утвърдили, в случай, че там членуват 47. Страните нямат и общо мнение по дефиницията " пол " . " Тази спогодба не е призната с гласоподаване, което е огромен казус за Съвета на Европа. Това ми дава знак, че нещата не са доста ясни ", заключи Йончева.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР