Внеотдавнашно интервю Моника Белучи разказа за връзката си с Тим

...
Внеотдавнашно интервю Моника Белучи разказа за връзката си с Тим
Коментари Харесай

Обичам го!: Моника Белучи говори за любовта си с Тим Бъртън

Внеотдавнашно изявление Моника Белучи описа за връзката си с Тим Бъртън. Актрисата се възползва от опцията да изрази любовта си към режисьора, с който споделя живота си.

Monica Bellucci Confirms Relationship with Her 'Beetlejuice 2' Director Tim Burton: 'I Love Him'
— People (@people)
Влюбена, Моника Белучи споделя за персоналния си живот в изявление за " Elle ", оповестено на 26 юни. Във връзка с Тим Бъртън, 58-годишната актриса побърза да съобщи любовта си към своя другар. " Аз обичам Тим. И извънредно доста почитам Тим Бъртън ", сподели тя. " На първо място съм доста щастлива, че срещнах този човек. Това е една от тези срещи, които рядко се случват в живота ".

Влюбените в никакъв случай до момента не са имали опция да работят дружно. Италианката ще изиграе брачната половинка на Бийтълджус през септември 2024 година в продължението на едноименния филм (излязъл през 1988 г.), режисирано от нейния сътрудник. " Познавам мъжа, обичам го, а в този момент ще се срещна с режисьора, тъй че това е още едно премеждие ", сподели Моника Белучи.

В " Бийтълджус 2 " /Beetlejuice 2/ Майкъл Кийтън, Уинона Райдър и Катрин О'Хара ще повторят функциите си надлежно на Бийтълджус, Лидия и Делия Диц. Джена Ортега (вече снимана от Тим Бъртън в хитовия сериал на Netflix " Уенсдей " ) също ще се причисли към актьорския състав като дъщерята на Лидия.

Monica Bellucci parla del suo amore per Tim Burton in un'intervista
— Sky tg24 (@SkyTG24)
Припомняме, че любовната им история беше разкрита от " Paris Match " през февруари предходната година. Влюбените се любуваха на сантиментална вечер по улиците на Париж, преди да се върнат в хотел " Риц ". Двойката се среща през октомври предходната година на филмовия фестивал " Люмиер " в Лион. По време на церемонията режисьорът получи специфична премия от Моника Белучи.

Преди Тим Бъртън, Моника Белучи бе омъжена за Венсан Касел от 1999 до 2013 година Двойката има деца Дева и Леони (на 18 и 12 години). След това от 2017 до 2019 година тя имаше връзка с Никола Лефевр. 

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР