Внеделя (22-и май) с финала на „Hell’s Kitchen България“ приключи

...
Внеделя (22-и май) с финала на „Hell’s Kitchen България“ приключи
Коментари Харесай

За поредна година NOVA е най-гледаната телевизия през пролетния сезо

Внеделя (22-и май) с финала на „ Hell’s Kitchen България “ завърши пролетният ефирен сезон на NOVA. Според формалните данни, NOVA e най-гледаната телевизия в праймтайм измежду феновете в дейна възраст (18-49 г.). Със междинен аудиторен дял от съвсем 28%, NOVA затвърждава първото място в българския ефир, като този резултат е с повече от 10% по-висок по отношение на втората телевизия в класацията.

NOVA предложи на българската публика впечатляваща телевизионна стратегия напролет и получи висока оценка за основните заглавия в праймтайм.

Юбилейното издание на хитовото шоу за звездни преобразявания „ Като две капки вода “ е привличало приблизително над два пъти повече фенове, по отношение на втората телевизия в класацията. Със мощен зрителски интерес се отличават и най-романтичното предаване „ Един за различен “, риалити форматът „ Hell’s Kitchen България “, премиерният сериал „ Лъжите в нас “ и четвъртият сезон на престъпната драма „ Братя “.

В идващите седмици феновете на NOVA ще могат да гледат нови епизоди на кулинарното премеждие „ Черешката на тортата “, което се завръща всяка делнична вечер от 20:00 часа с нов сезон и зашеметяващи кулинарни провокации. От 22:30 часа телевизионният ефир ще превземе канадската престъпна поредност „ Хъдсън и Рекс “, а от 23:30 часа феновете могат да проследят по какъв начин се развива животът на президента Василий Голобородко в паметния комедиен сериал „ Слуга на народа “.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР