Внасяме предложение депутатските заплати и тези на политическия елит да

...
Внасяме предложение депутатските заплати и тези на политическия елит да
Коментари Харесай

Корнелия Нинова иска да се намалят с 543 лева заплатите на депутатите


Внасяме предложение депутатските заплати и тези на политическия хайлайф да се понижат с 543 лева Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време на конференция в централата на Българска социалистическа партия.
По думите ѝ това е нарастването, насъбрано през последните 2 години на този парламент. „ Това съставлява 18% нарастване на приходите “, сподели Нинова.
„ Една неправда се случва от доста време в политиката и за жалост продължава. Несправедливост, която ние няколко пъти се опитваме да сложим край. Безуспешно до момента - два пъти. Ще опитаме трети път. Става въпрос за нарастването на заплатите на депутати, министри, президент, омбудсман “, сподели Нинова.
По думите ѝ в обстановка, в която на улицата има десетки хиляди жители, които стачкуват, в този миг да си увеличиш заплатата е аморално и безусловно сбъркано държание. „ Заплатите на политическия хайлайф ще се усилят и то със задна дата с 90 лева в случай, че знаем с какъв брой се усилват пенсиите “, сподели още Корнелия Нинова.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР