Внасяме писмо до Бойко Борисов с напомняне, че изтече 1

...
Внасяме писмо до Бойко Борисов с напомняне, че изтече 1
Коментари Харесай

Христо: Страх те е Борисов, да пипнеш в прокуратурата, ето това е истинското задкулисие

Внасяме писмо до Бойко Борисов с увещание, че изтече 1 месец, от който той ни даде обещание, че ще ни бъде възложен доклада на " Лукойл ". Смятаме, че посредством разнообразни счетоводни операции " Лукойл " е крил облага. Ние водим каузи за достъп до социална информация, с цел да ни се дават тези публични доклади. 

" Аз не желая да ми ги дава на мен, а да ги разгласява обществено, с цел да може всеки да си. Междувременно изтече още един запис, забавно е наличието, от което излиза наяве, че разполага с въздействие и се обръща към човек Валентин Василиевич, става въпрос за Валентин Златев ", разяснява Христо Иванов. 

" Това назовавам аз задкулисие и ще продължим да го чистим. Призовавам Борисов да разгласява ревизионните актове на " Лукойл ", с цел да забележим кой в действителност е цар на задкулисието. А за какво Борисов не даде и нова постройка на Коституционния съд. В момента Конституционният съд се намира на гълъбарника на Министерски съвет. Защото все още има контакти с един или различен " братиньо ", сподели още той.

" Страх те е Борисов , да пипнеш в прокуратура та, ето това е същинското задкулисие ", добави Иванов.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР