Внасяме няколко законопроекта, с които искаме да решим част от

...
Внасяме няколко законопроекта, с които искаме да решим част от
Коментари Харесай

Нинова захапа Борисов: Бившият член на БКП раздава през прозореца на джипа си пари!

Внасяме няколко законопроекта, с които желаеме да решим част от проблемите по тематиките беднотия и неравенства. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова по време брифинг в Народното събрание.

„ Тази седмица ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ започваме внасяне на няколко законопроекта. Не за пръв път, може би за трети бихме желали с тях да решим част от проблемите по тематиките беднотия и неравенства. Последната половин година няколко пъти се усилват цените на ток, парно, вода, инфлацията пораства, а близо 2 млн. души живеят под прага на бедността.

Първо, внасяме за следващ път предложение за понижаване на Данък добавена стойност на мляко, месо, брашно и артикули от брашно на 5%. Данъчни облекчения за млади фамилии с деца, които са работили последните години, внасяли са си осигуровките. Отново внасяме искане за преизчисляване на всички пенсии “, сподели още Нинова, представена от Фокус.

„ Бившият член на Българска комунистическа партия Бойко Борисов твърди, че социалистите обичат да харчат непознати пари - тези, които раздава през прозореца на джипа си, не са негови. Време е за сериозен диалог за цели. За нас това са целите – демографска злополука, приходи и неравенства “, сподели още водачът на Българска социалистическа партия.

Борисов с мощна офанзива против комунистите: На 1 май тези нарушители... (ВИДЕО)

„ Знаем, че в този момент ще ни залеят с пояснения, по какъв начин това не може да стане. Как е популизъм. Вчера чух от някогашен член на Българска комунистическа партия Бойко Борисов, че социалистите доста обичат да харчат непознати пари. Да му кажа, че и тези, пари, които харчи през прозореца на джипа си, не са негови. Те са непознати, тъй като са на целия български народ “, добави Нинова.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР