Внасяме днес писмо до председателя на Народното събрание (НС) Росен

...
Внасяме днес писмо до председателя на Народното събрание (НС) Росен
Коментари Харесай

БСП иска извънредно заседание на НС и отмяна на решението за териториалните планове

Внасяме през днешния ден писмо до ръководителя на Народното събрание (НС) Росен Желязков за привикване на изключително съвещание на Народното събрание, разгласи ръководителят на ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ и на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на конференция по отношение на продължаващите четвърти ден митинги на енергетици и миньори в страната.

От левицата желаят на следващия ден или вдругиден Желязков да свика изключително съвещание на Народно събрание, на което да бъде разисквано предлагането на опозицията от петък Народното събрание да разпореди на Министерския съвет да анулира решението си за изпращането на териториалните проекти за обективен преход, да изиска едномесечна пролонгация от Европейската комисия, през който да се беседва със синдикати, служащи, парламентарно показани партии, с цел да се откри най-хубавото решение.

Ситуацията с митингите на енергетиците се утежнява, натяга се в допълнение напрежение, по тази причина подхващаме съответни стъпки, уточни Нинова.

„ Днес Борисов още веднъж в характерен жанр, стоешком в профил, по този начин малко правейки се на „ умряла лисица “, дава препоръки и подлага на критика ПП-ДБ, само че дано не забравяме, че казусът стартира от неговото ръководство и че сега ГЕРБ държат ключа за решаването на тази рецесия “, разяснява тя.

Ако ГЕРБ и Борисов са с чисти планове да решат рецесията и да спасят българската енергетика, да поддържат с гласовете си нашето предложение от петък, добави Нинова.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР