ВМЗ – Сопот сключва нови договори за производство на специална

...
ВМЗ – Сопот сключва нови договори за производство на специална
Коментари Харесай

След изложението в Кайро ВМЗ-Сопот сключва нови договори за ...

ВМЗ – Сопот подписва нови контракти за произвеждане на специфична продукция за над 100 милиона лв.. Това стана след доста сполучливото показване на най-голямото дружество от българския военно-промишлен комплекс на ревюто „ EDEX 2021 “ в Кайро, Египет. ВМЗ взе участие там дружно с още 11 български компании.

„ EDEX 2021 “ е едно от най-големите профилирани интернационалните изложби в Арабско-африканския район. То се организира от 29 ноември до 2 декември.

България бе във фокуса на събитието с помощта на институционалната поддръжка от страна на Министерството на стопанската система, припомниха участниците в ревюто.

Интересът към опциите за произвеждане и доставка на артикули за отбранителната промишленост, показани от ВМЗ-Сопот, докара до позитивни резултати за сдружението. Още през идната седмица в предприятието ще пристигна непозната делегация, а до края на актуалната година ще бъдат подписани три нови контракта.

В момента във ВМЗ-Сопот се основават условия за положително развиване на активността през 2022 година. През последните седмици бяха подписани контракти за над 30 милиона лв.. За съпоставяне през месеците май, юни и юли нямаше нито един подписан договор, показват от сдружението.

В ход са контракти за нови пазари и затвърждаване на съществуващите. Ежеседмично най-голямото дружество за муниции у нас се посещава от най-малко три делегации, водени от разнообразни търговски сътрудници. В рамките на идващите два месеца ще бъдат подписани контракти за към 100 милиона лв., гарантиращи работа през цялото първо шестмесечие на 2022 година.

Оперативното управление на ВМЗ ЕАД още веднъж декларира своята позиция, че медийният звук и политическото говорене по тематики, засягащи българския военно-промишлен комплекс, са нездравословни и работят против ползите на страната.
Свързани вести ВМЗ: Призоваваме да не бъдем замесвани в политически спекулации, които не дават отговор на истината 12 наши компании от отбранителната индустрия впечатлиха на "EDEX 2021 "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР