ВМРО все още не са обсъждали кандидатури за предстоящите президентски

...
ВМРО все още не са обсъждали кандидатури за предстоящите президентски
Коментари Харесай

Красимир Каракачанов: Няма да се кандидатирам за президент, уморен съм

ВМРО към момента не са обсъждали кандидатури за идните президентски избори. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по БТВ водачът на партията и вицепремиер. Той отхвърли вероятността за вероятно издигане на Ангел Джабмазки.
Каракачанов съобщи, че Вътрешна македонска революционна организация няма да поддържат и настоящия държавен глава – Румен Радев. „ На този стадий мисля, че не. След като се сформира държавно управление, откакто стартира да работи Народното събрание, ще обсъждаме президентските избори “. Попитан дали самият той ще се кандидатира за президент, Каракачанов отговори: „ Към днешна дата – не. Честно казано през днешния ден се усещам изтощен “, като изясни това с тежката работа, свършена в Министерството на защитата през последните 4 години.
 Каракачанов: Вътрешна македонска революционна организация няма да съобщи хората, които гласоподаваха за нас Каракачанов: Вътрешна македонска революционна организация няма да съобщи хората, които гласоподаваха за нас
Все още Централната изборно комисия не е обявила дефинитивни данни, само че прогнозата е, че Вътрешна македонска революционна организация няма да има посланичество в 45-и...
Според него на отминалите към този момент избори за парламент е липсвал безапелационен водач, припознат като опция. А вотът на българите бил главно протестен и се е „ излял “ на няколко места. Каракачанов благодари на 117-те хиляди гласоподаватели, дали своят вот за Вътрешна македонска революционна организация. От думите му стана ясно, че не съжалява за ниския резултат на партията, който не стигна, с цел да се прескочи 4-процентната преграда.
„ Ние взехме решение да играем сами, вместо да играем коалиция за прескачане на бариерата. Ние една неприятна дума не казахме за никого – нито за съдружните си сътрудници, нито за тези политически обединения, с които са се явили. По-добре да оставиш добър спомен от това, което си приключил в Народното събрание, което си приключил като министър. Хората в по-спокойна обстановка го правят оценка “, разяснява той. Според Каракачанов предварителни избори няма да има, тъй като „ е видно, че никоя от партиите не желае да бъде назначавано служебно държавно управление от президента Радев “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР