ВМРО, „Воля“ и НФСБ правят коалиция за изборите на 11

...
ВМРО, „Воля“ и НФСБ правят коалиция за изборите на 11
Коментари Харесай

Заедно на изборите: ВМРО, „Воля“ и НФСБ правят коалиция „Българските патриоти“

ВМРО, „ Воля “ и НФСБ вършат коалиция за изборите на 11 юли, оповестиха самите те. Заедно ще се явят с името „ Българските патриоти “.

„ Без водачите в листите новата групировка дава поръчка за продължение на твърдата политика в отбрана на националните ползи “, се споделя в известието им.

Трите партии са подписали съглашението на 20 май, с което слагат „ началото на обещаното обединяване на патриотичния бранш в България “.

Коалицията се сплотява към, измежду които извежда преустановяване на междуинституционалните войни, повишение на приходите, битка с демографската рецесия, нулева приемливост към корупцията, отбрана на обичайните фамилни полезности, „ недопускане на Движение за права и свободи и други антиконституционни етнически партии в ръководството на България “ и други

Преодоляване на разликите

Ако приемем, че в 44-ото Народно събрание връзките сред Веселин Марешки и Валери Симеонов са били на ръба на положителния звук, то тези сред водача на „ Воля “ и Красимир Каракачанов от Вътрешна македонска революционна организация през огромна част от времето бяха надалеч оттатък границата.

Марешки непосредствено го назова „ политически лъжец “ в студиото на „ Лице в лице “ в края на октомври 2018 година Причината беше абсурдът с следствието за продажба на български паспорти в отрасловата организация, ръководена от непосредствен до Вътрешна македонска революционна организация кадър.

„ Преди една година аз започнах да осветлявам лицето Каракачанов – това е политически фалшификат, който е изгрял на гърба на Бареков и парите от КТБ, траял на гърба на Валери Симеонов и Волен Сидеров. Той е политически лъжец – говореше за пенсии, а в този момент имаме самолети и парите ще отидат при американските пенсионери “, съобщи тогава водачът на „ Воля “.

Дни по-късно Марешки съобщи, че Каракачанов е „ проектант на незаконната скица “ и оставането му в държавното управление ще е „ победа на Байганьовщината в политиката, на простащината “.

Стигна се до състояние през 2019 година ЦИК да глоби водача на „ Воля “ поради това, че нарекъл водача на Вътрешна македонска революционна организация „ Шкембе челник “ и „ Краси – пет тераси “, а претендентите от листите на партията – „ изроди “.

Преди последните парламентарни избори пък Марешки прикани тогавашния министър председател Бойко Борисов да в профил Красимир Каракачанов поради образуване на следен избор: „ Трима политици към този момент оповестяват, че Вътрешна македонска революционна организация се занимава с пазаруване на цигански гласове и корпоративен вот- Христо Иванов, Волен Сидеров, Мая Манолова. Това са трима разнообразни хора, които споделят едно и също. Има заплаха сякаш патриотичната групировка Вътрешна македонска революционна организация, да се окаже първата етническа партия на ромите в България “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР