ВМРО спечели убедително тези избори. Имаме ръст на гласовете в

...
ВМРО спечели убедително тези избори. Имаме ръст на гласовете в
Коментари Харесай

Александър Сиди: Хората са отвратени от политиката

ВМРО завоюва безапелационно тези избори. Имаме растеж на гласовете спрямо 2015 година. Имахме други упования по места, само че да вземем за пример в София имахме добър резултат. Хората са отвратени от политиката, това сподели ниската изборна интензивност. Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди в предаването "Плюс-минус " по Нова телевизия.

"Не съм убеден, че гласоподавателите на Вътрешна македонска революционна организация на първи тур, са дали своят вот повече за Манолова на втори. Предвид случаят с екзит половете в Пловдив, нямам доверие на изборни социологически изследвания ", сподели още той.

"Ще желаеме да реализираме повече за обществените заплащания - повишение на пенсиите и заплащанията за хората, които са на ръба на оцеляването. Част от борбата ни на първо четене при гласуването на бюджет 2020г. е равнене на минималната пенсия с прага на беднотия. Обещали сме тези неща на нашите гласоподаватели. Част от уговорките ни са изпълнени ", разкри Сиди.

"Икономическата среда в страната е добра, ще предложим на ГЕРБ стъпаловидно повишение на обществени заплащания ", разяснява депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

"Освен, че мислим за възрастните хора, би трябвало да помислим и за майките. Демографията е в колапс - ще предложим безвъзмездни детски градини и повече майчински. Ще настояваме за това сред първо и второ четене. Смятам, че имаме положителни връзки с ГЕРБ, имаме обща стратегия, която следваме ", съобщи той.

"Ще се борим и за концепцията за интеграцията на ромите. Имаше краткотрайно закъснение по разискването ѝ, с цел да не не обвинят, че го вършим по време на избори ", приключи Александър Сиди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР