ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите,

...
ВМРО смята да влезе в парламента с представяне на идеите,
Коментари Харесай

Искрен Веселинов: Задача на ВМРО е да има българофили в следващия парламент

ВМРО счита да влезе в Народното събрание с показване на концепциите, с които считаме, че са настоящи, че със отбраняване на тезата, че България има потребност от самостоятелна външна политика. Нашият зов беше за обединяване на обединенията, които слагат националния интерес над външните внушения. Във вторник разгласяваме открит конгрес, на който всеки един който счита, че изповядва политически консервативни полезности е добре пристигнал. Това сподели Искрен Веселинов от Вътрешна македонска революционна организация в предаването " Денят стартира в събота " по Българска национална телевизия.

Той съобщи, че мнението на Вътрешна македонска революционна организация е, че на българските политици би трябвало да им бъде неразрешено да приказват за газ.

" Това държавно управление, което се бори за газовата самостоятелност, не се поколеба да отстои интереса за импорт на съветски нефт, обаче не помни да изиска от тази рафинерия да си фактурира на действителна стойност горивото. И надлежно българският консуматор да усети в сметката си с 60-70 ст. излизат на литър гориво, да получи бонус. Тоест ние сме русофоби, когато би трябвало да прекараме съветския газ през медиатори, с цел да го купим и да стане по-скъп и сме русофили, когато би трябвало да оставим рафинерията да работи и отхвърляме да защитим интереса на потребителите в един необичаен случай, когато тя на процедура е в цялостна взаимозависимост от интензивността на българската страна. Този двоен стандарт в стопанската система, не води до нищо друго, с изключение на до вреди ", обясни Искрен Веселинов.

По неговите думи за първи път в България е имало Народно заседание, което под външен напън е дало картбланш в Европа да се наложат самопризнания за македонска нация и език. Според него това е съкрушително за българската национална памет.

" С оглед на нестабилната политическа обстановка в Македония, ние ще бъдем под продължаващ напън от така наречен ни евроатлантическите ни сътрудници, да вършим нови отстъпки. Това е една от дилемите на Вътрешна македонска революционна организация да има посланичество от българофили в идващия парламент, тъй като някой би трябвало да отстоява националния интерес ", разяснява още Веселинов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР