ВМРО ще решава за всяко отделно място дали да подкрепи

...
ВМРО ще решава за всяко отделно място дали да подкрепи
Коментари Харесай

ВМРО готови да подкрепят Фандъкова, ако премахне циганските гета и спре зеления рекет за Витоша


Вътрешна македонска революционна организация ще взема решение за всяко настрана място дали да поддържа претендентите на Българска социалистическа партия или на ГЕРБ на балотажа. Доминира обаче желанието на локалните структури да не се поддържа никой, с изключение на тези места където господства Движение за права и свободи и ще поддържат този,който може да ги отстрани, стана ясно от думите на Искрен Веселинов пред Нова телевизия.
По думите му има места, където биха подкрепили ГЕРБ, като в София също биха подкрепили Йорданка Фандъкова, в случай че се заеме с прекратяването на зеления рекет за Витоша, както и за премахването на циганските гета. "Днес ще има първични среща с госпожа Фандъкова и тогава ще решим. С Мая Манолова имаме идеологически разлики, само че не бихме отказали диалог с нея " добави зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
На въпрос, че са пети в по резултат в София и за редицата операции изговорени по време на предизборната акция, Веселинов съобщи, че в лицето на Ангел Джамбазки са предложили най-адекватния кмет. "Очаквахме повече, само че е едно почтено показване ", добави Веселинов и акцентира, че за Пловдив и Сандански, където са на балотаж с ГЕРБ търсят поддръжка от всичко с изключение на от Движение за права и свободи. "В изборите не е въпрос кой ще се поддържа, а да няма далавери в общините ",подчерта още Веселинов./ПИК
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР