ВМРО регистрира листата си за евровотаВМРО-БНД регистрира в ЦИК листата

...
ВМРО регистрира листата си за евровотаВМРО-БНД регистрира в ЦИК листата
Коментари Харесай

ВМРО регистрира листата си за евровота, води я Ангел Джамбазки

ВМРО записва листата си за евровота ВМРО-БНД записва в ЦИК листата си за евровота. Водач на листата на Вътрешна македонска революционна организация е Ангел Джамбазки.


 
Пред публицисти водачът на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов съобщи, че Европа е на кръстопът и от тези избори зависи дали тя ще се движи по инерция надолу.
 БГНЕС

„ От тези евроизбори зависи дали Европа ще продължи да се движи по инерцията надолу, на разпад на идентичността, на безконтролна незаконна емиграция или Европа ще тръгне по веднъж, какъвто беше начертан от бащите на концепцията за Обединена Европа, Европа на суверенните страни, Европа на нациите, Европа, която отстоява своите ползи. От тази позиция и евроизборите в България са значими “, сподели военният министър.

 
Водачът на листата Ангел Джамбазки акцентира, че задачата е бъда бъдат излъчени двама евродепутати.-->


 
„ Листата ни съставлява обединяването на националната ни концепция. Отиваме на тези избори с твърдата задача да продължим активността си, както до момента, по тематики като миграция, по тематики като разселване на незаконни имигранти, по тематики като битка против радикализма и нахлуването на едни семитски нашественици на територията на България и на Европа. Уверени сме в положителния резултат. Призоваваме всички български родолюбци и патриоти да не разпиляват гласове. Няма никакъв смисъл в това “, съобщи Джамбазки.

 
От Вътрешна македонска революционна организация са уверени, че оферират листа с потвърдили се в обществото хора, които ще пазят националния интерес. Втори в листата е организационният секретар на Вътрешна македонска революционна организация Юлиян Ангелов. Сред претендентите за евродепутати са режисьора Андрей Слабаков и военачалник Шивиков.
 БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР