ВМРО поиска доживотен затвор за каналджийство и стрелба на месо“

...
ВМРО поиска доживотен затвор за каналджийство и стрелба на месо“
Коментари Харесай

ВМРО с остра позиция, призоваха Гълъб Донев: Това е война, трябва да има стрелба „на месо“

ВМРО изиска пожизнен затвор за каналджийство и пукотевица „ на месо “ и интервенция на Европа за реализиране на нулева миграция.
„ Чудовищни са към този момент размерите на войната, която втора година се води на границата ни с Турция. Казваме втора година, тъй като единствено до 2021 година, с помощта на ограниченията, взети от Вътрешна македонска революционна организация като част от законодателната и изпълнителната власт в страната, казусът с каналджийството и с потока „ небогати майки с деца “ беше решен. Натискът от страна на тълпите млади мъже от Близкия изток беше овладян. Факт е обаче, че макар нашите непрестанни предизвестия към нестабилните парламенти, служебни кабинети и пагубното ръководство на „ Продължаваме промяната “, Демократична България, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, се стигна до убийството на трима униформени и десетки още съдбовни произшествия с незаконни мигранти. Вчера станахме очевидци на още една нечовешка картина – камион препълнен с мъже от Афганистан, в който 18 души умират от задушаване, а още десетки са в окаяно положение в резултат на следващия опит за трафик на хора през страната. Нелепо, неприемливо и напряко незаконно е страната да позволява това да се случва. Националната ни сигурност безусловно е „ пробита “, а границата ни бива прегазвана ежечасно от минаващи през телата на чиновниците на реда, които се пробват да я опазят “, гласи позиция на партията.
„ Нееднократно сме казвали, че от дълго време е настъпил моментът България да разреши на униформените чиновници на реда да употребяват огнестрелно оръжие при осъществяване на служебния си дълг и безусловно да стрелят „ на месо “ при защитата на граничната вадичка. Жива мощ и техника от Българската войска би трябвало незабавно да се включи при защитата. Това е война! Даваме оръжия и защитна бойна техника за Украйна, а границата ни е оголена. Там няма техника, която да брани националния суверенитет. И това е разследване от двугодишното шизофренно държание на политическите субекти, които бяха в 45-ото, 46-ото, 47-ото и 48-ото национални събрания. Това е и следствието от неглижирането на казуса от поредицата кабинети, управлявали страната през тези години “, пишат още „ Войводите “.
По думите им позорното безучастие на последните национални събрания коства животите на почтени български мъже, а към този момент и на 18 афганистанци.
„ Дали са били отговорни, осъзнато извършвайки престъпление с незаконното прекосяване на границата, тук няма значение. Това са човешки животи. Това са хора, натикани безсърдечно един върху различен в товарен камион и зарязани някъде в гората на произвола на ориста от каналджия с присъда за същата активност от 2017 година Именно този случай и случаите в Бургас, село Голям Дервент и случаят на входа на София от преди месеци, както и десетките гонки в страната, които заплашват живота на служителите на реда и на цивилните жители съвсем всеки ден последната година, са мотив да желаяме и налагане на доживотни присъди за каналджиите. В член 38, алинея 2 от Наказателния кодекс е записано, че „ пожизнен затвор се постанова, когато осъщественото закононарушение е извънредно тежко “, гласи още позицията им.
Те приканиха служебния кабинет на Гълъб Донев да предприеме дейности по започването на незабавни диалози с Европейска комисия за незабавни ограничения за анулация на Дъблинското съглашение и основаването на нови, работещи правила за отбрана на външните граници на Европейски Съюз, каквато е границата ни с Турция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР